23948sdkhjf
Del siden

Parker Hannifin Danmark, Filial af Parker Hannifin

Parker Hannifin Danmark er en del af Parker Hannifin koncernen, som er verdens førende udbyder inden for ”Motion & Control” teknologier og systemer til en bred vifte af industrier. Koncernen har på verdensplan et tæt samarbejde med virksomheder inden for alle områder af det industrielle marked. Man finder Parkers produkter inden for maskin-, marine-, fødevare- og flyindustrien - på satellitter i kredsløb rundt om kloden, i værktøjsmaskiner og mobile anlæg, på olieplatforme og raffinaderier, på hospitaler og laboratorier. Kort sagt – hvor der er maskiner afhængige af ”Motion & Control”, findes driftsikre Parker komponenter og systemer tilpasset den enkelte kunde.

Parker har en produktportefølje bestående af ca. 1.000.000 produkter fordelt på 9 teknologier:
Luftfart
Væske- og gashåndtering
Klimakontrol
Hydraulik
Elektromekanik
Pneumatik
Filtrering
Processtyring
Tætning og beskyttelse


Inden for disse teknologier tilbyder Parker Hannifin det største udvalg af produkter og systemer, der kan fås fra én leverandør. Parker har igennem årene udviklet sig dels på baggrund af akkvisitioner og dels via organisk vækst. Parker ejer således i dag velkendte mærker som Denison, domnick hunter, Legris, Origa, Rectus Tema, Olaer m.m.


Vor store styrke inden for kundetilpassede løsninger, vore medarbejderes store ekspertise og høje serviceniveau samt vore kunders mulighed for at samle sine indkøb hos én leverandør gør Parker til en attraktiv partner for dansk industri.

Parker Hannifin Danmark, Filial af Parker Hannifin
Borupvang 9
2750 Ballerup
Danmark
CVR nummer: DK41376503
P nummer: 1025850145

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.312