23948sdkhjf
Del siden

Hørning Parket A/S

Hørning Parket er leveringsdygtig inden for massive trægulve og tilbehør.  Hørning Parket har snart 100 års erfaring og netværk med arkitekter og entreprenører i verden. Der leveres såvel specialløsninger til prestigebyggerier som kvalitetsløsninger til f.eks. boligbyggerier. 

Hørning Parket tilbyder markedets bredeste sortiment bestående af 14 produktgrupper i  mange forskellige træsorter.  Hørning Parket prioriterer høj kvalitet og har dedikerede medarbejdere, der sikrer gulve af højeste kvalitet ved hver leverance. Derfor er gulvene både slidstærke og holdbare og er producerede til at holde i generationer. Alt dette grundet Hørning Parkets grundige valg af de rigtige råmaterialer, dansk produktion og et håndværk i snart 100 år. Det er bæredygtighed på højeste niveau - det er Floors for Generations! 

Hørning Parket leverer både FSC og PEFC certificerede produkter. Hørning Parket har Eurofins Indoor Air Comfort Gold certifikater på produkterne, som er test af VOC-emissioner.  Derudover foreligger der produktspecifikke EPD'er / LCA'er, som viser CO2 aftrykket på det enkelte produkt. 

På hjemmesiden www.horningfloor.dk  kan du læse meget mere om Hørning Parket, de enkelte produkter, certifikater samt miljødokumenter. Kontakt altid Hørning Parket for rådgivning og andet.

Historien om HØRNING begynder med Hørning Parket Fabrik i 1925, hvor J.M. Jensen igangsatte produktion af massive trægulve på sit værksted i den lille by Hørning – og dermed også grundlagde de fine håndværksmæssige traditioner, som stadig spiller en afgørende rolle i vores profil og værdier. I 1940 tegnede Arne Jacobsen parketmønstret til det HØRNING trægulv, der skulle lægges i Århus Rådhushal. Senere er der lagt HØRNING gulve i f.eks. Københavns Lufthavn, Nationalmuseet i Oslo og Operaen i København blot for at nævne et par -  hvilket har været med til at cementere Hørning Parkets position som leverandør af eksklusive kvalitetsgulve i ind- og udland.

 

Hørning Parket A/S
Christiansmindevej 12
8660 Skanderborg
Danmark
CVR nummer: DK33965362
P nummer: 1017199362
FSC, BREEAM, EPD, PEFC
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.265