23948sdkhjf

XL-Byg A.m.b.a

XL-BYG er Skandinaviens største byggevarerådgiver med ca. 300 forretninger i Danmark, Norge og Sverige. Det betyder, at du aldrig er langt fra din lokale XL-BYG, næsten uanset hvor du bor. Mange steder er den lokale XL-BYG netop et af de faste holdepunkter i lokalsamfundet, som arbejder for at skabe et bedre og mere velfungerende fællesskab.

XL-BYG er meget mere end en traditionel trælast. XL-BYG er både et byggemarked, en trælasthandel og et byggecenter med et komplet sortiment af værktøj, maskiner, beklædning, brugsgenstande, inventar og materialer til boligen og haven. Vi prioriterer høj kvalitet samtidig med, at vi holder priserne lave. Hver uge kan du finde rigtig gode tilbud hos XL-BYG. Desuden lægger vi meget vægt på altid at give en ordentlig rådgivning om vores produkter.

Trods størrelsen er XL-BYG stadig en kæde af lokalt-ejede forretninger, og det betyder, at alle forretninger er en fastforankret del af lokalområdet. Her handler du hos din lokale forretning og ikke hos en stor ansigtsløs koncern. XL-BYG giver dig alle stordriftsfordelene – på et helt lokalt plan!

XL-BYG webshop tilbyder et bredt sortiment inden for hus og have og har XL-BYG kædens forretninger som leverandører. Du kan derfor vælge at hente din webshop ordre i din lokale XL-BYG tættest på dig og samtidig få god rådgivning med på vejen. 

Entreprenører og håndværksmestre
Mange tømmerhandlere har tilknyttet et XL-BYG PROFFCENTER rettet mod at servicere både den store entreprenør og den lokale håndværksmester og deres medarbejdere. Derfor tilbyder vi blandt andet en række serviceaftaler der skal sikrer, at håndværkeren får de rigtige varer til rette tid, kvalitet og pris.

Fakta om XL-Byg A.m.b.a

Adresse
XL-Byg A.m.b.a
Holmstrupgårdvej 20
8220 Brabrand
Se på kort

Region
Danmark
Midtjylland
Århus Kommune

Telefon: +45 70264219

Fax: +45 87454201

CVR nummer: DK26864100

P nummer: 1001388415

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Kristina Barre Kaavé
Stilling: Marketingskoordinator

Send til en kollega

0.188