23948sdkhjf
Del siden

BV-Trappen Thisted A/S

BV Trappen har produceret trapper siden 1988 og er i dag den største trappeproducent af danskproducerede trætrapper. Trapperne bliver produceret på fabrikken i Thy, hvor en professionel og omkostningseffektiv produktion sikrer både høj kvalitet, kort leveringstid og markedets bedste priser.
Vi tilbyder skræddersyede trapper tilpasset alle hjem, hvor kun fantasien sætter grænser. Ligeløbstrapper, kvartsvingstrapper, halvsvingstrapper og hemsetrapper – alt produceres efter mål og ønsker. Med et flertal af muligheder og tilvalg dækker vi langt de fleste trappeønsker. Vi tilbyder alt fra de enkle standardløsninger i træ og over til de mere eksklusive designløsninger med glas og stål.

Vi tager hånd om hele processen – lige fra rådgivning og opmåling til levering og montering!

BV Projekter – merværdi til byggeprojekter

Hvert år vinder vi mange projekter på grund af vores store projekterfaring
BV Trappen tilfører masser af merværdi til store byggeprojekter, og vi har stor erfaring i at levere skræddersyede trapper til nybyggerier. Vi har et koncept, der skaber tryghed hos bygherre og byggeledelsen.

Vi starter altid ved den gode dialog, fordi vi ved, at god dialog og professionel rådgivning fra start til slut er væsentligt for et vellykket samarbejde. Dialogen indledes oftest direkte med arkitekterne, med hvem vi er med til at udvikle hele projektet.

Hos BV Trappen har vi altid fokus på pris og kvalitet
Med BV Projekter tilbyder vi også professionel projektledelse, så byggefirmaerne ikke skal bekymre sig om trapperne til deres projekt. Det ansvar påtager vi os, og vores industrialiserede produktion matcher de store byggefirmaers behov.
Hos os er byggeprojekter opdelt i tre faser: Planlægningen, selve ordren og den efterfølgende service. I planlægningsfasen rådgiver vi bygherrer om mulige trappeløsninger, og vi kommer naturligvis også ud på projektet og måler alt op, ligesom vi påtager os projektledelsen for trapperne.

Når vi er enige om løsningen til et projekt, bliver trapperne produceret på vores fabrik i Thy. Her går vi naturligvis ikke på kompromis med kvaliteten, hvad vores medlemskab af Dansk Trappe Kontrol er en garanti for. Og så fragter vi de færdige trapper ud i egne biler, lige som de kan blive monteret af vores egne, erfarne montører - det giver bygherrerne en stor sikkerhed.

Vi er tilsluttet Dansk Trappe Kontrol - din garanti for kvalitet!

BV-Trappen Thisted A/S
Følhøjvej 3
7752 Snedsted
Danmark
CVR nummer: DK37349127
45
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.141