Unidrain A/S

Som de første i verden udviklede unidrain® i 2003 et gulvafløb til placering mod væggen og gjorde dermed op med den firkantede rist midt i gulvet. Siden opstarten har arkitekter, fagfolk og andre med sans for indretning og design været begejstrede for unidrain®s enkle og smukke design.

På få år har unidrain® revolutioneret byggebranchen og gjort gulvafløbet til et designelement i badeværelset. I dag er unidrain® installeret i mere end 500.000 private hjem, hoteller og offentlige bygninger verden over.

Hvorfor skal jeg vælge unidrain®?
unidrain® er placeret op mod væggen. Fastgjort til væggen, sikrer de lodrette vægflanger en fuldstændig vandtæt overlapning med membranen. På samme måde sikrer de vandrette gulvflanger tæthed med gulvet ved overlapning af gulvmembran. Fordi unidrain® er placeret op mod væggen, skal der blot etableres ensidet fald i stedet for det traditionelle flersidede fald. Resultatet er, at gulvfladen bliver helt plan. Det gør det lettere at lægge store fliser, da tilskæring omkring afløbet ikke er nødvendig. Resultatet er en vandtæt og sikker udførsel.

Produkter
Vælg mellem to serier; ClassicLine og HighLine. ClassicLine er den enkle serie i stilrent børstet, rustfrit stål. 5 forskellige ristdesign sikrer, at der er noget for enhver smag. I HighLine er den traditionelle rist erstattet af tre alternative løsninger; Panel, Cassette og Custom. Panel er en løsning i rustfrit stål eller Corian®. Med Cassette og Custom kan gulvflisen tilskæres og monteres i gulvafløbet, så det næsten bliver ”usynligt”. Begge serier findes også som hjørneløsning, der er en ideel løsning til små badeværelser. Til ekstra store baderum findes Modul 1100, der er specialrender fremstillet på mål over 1400 mm. Modul 1100 leveres som både ClassicLine og HighLine løsning. unidrain® leverer også sæbehylder der matcher gulvafløbet og fuldender drømmen om det perfekte badeværelse.

NYHED: GLASSLINE
Nu introducerer unidrain® serien GlassLine, som er en intelligent og funktionel serie af brusevægge i glas, hvilket giver en usædvanlig flot og moderne bruseniche. Kombineret med det originale unidrain® gulvafløb skabes en stilren løsning til badeværelset, i stedet for en løsning sammensat atilfældige komponenter. GlassLine er brusevægge i glas, som sammen med unidrain® gulvafløbet samler de enkelte komponenter til én samlet flot, vådrumssikker og gennemtænkt løsning. Med unidrain®s brusevægge skabes æstetiske løsninger, hvor glasset er monteret i en elegant profil af børstet rustfrit stål, der sikrer et tidløst design. Brusevæggene står derved i naturlig forlængelse af det minimalistiske design, som er karakteristisk for unidrain®s gulvafløb.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, der kommer 4 gange om året.

Fakta om Unidrain A/S

Adresse
Unidrain A/S
Farum Gydevej 71
3520 Farum
Se på kort

Region
Danmark
Hovedstaden
Furesø Kommune

Telefon: +45 39101010

Fax: +45 39101020

CVR nummer: DK26529255

P nummer: 1009016852

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Birgitte Arendsdorf Olsen

Eva Bæk
Afdeling: Marketing
Stilling: Marketingkoordinator
Direkte telefon: +45 39101037

Send til en kollega

0.212