23948sdkhjf
Del siden

Unidrain A/S

 

Ved at vælge Unidrain får man ud over sikkerhed også et stilrent design. Linjeafløbet blev i sin tid opfundet af den danske arkitekt, Claus Dyre, som ønskede at finde en æstetisk løsning, så man ikke behøvede at skære store fliser i stykker, for at lave et fald på fire sider. Det blev startskuddet for linjeafløbet med ClassicLine risten, der kunne placeres direkte op ad væggen. Siden da er der kommen mange nye designs. Vælg mellem det originale ClassicLine rist-design og den prisvindende HighLine serie, hvor risten er erstattet af en stål panel eller den eksklusive flisesløsning. HighLine serien fås også i de populære metalfarver kobber og messing samt i sort og hånd poleret stål.

Ud over linjeafløbene er der sidenhen kommet flere andre produkter til . Bl.a. Unidrain GlassLine løsning, som består af et ShowerLine afløbsarmatur og en glasvæg. Armaturet er en videreudvikling af det originale linjeafløb, blot formet som et "U", så det omkranser brusenichen, og giver ekstra vådrumsbeskyttelse. Alle dele passer sammen og giver et samlet æstetisk udtryk, helt uden synlige skruer og beslag. GlassLine er løsningen til den kræsne forbuger, der ikke vil gå på kompromis med hverken design eller sikkerhed.

Minimalistisk og stilsikker tilbehørsserie 

Som det seneste skud på stammen er der kommet en tilbehørsserie til - Reframe Collection by Unidrain. Serien er designet til at matche HighLine designerafløbet og findes i samme fem farver. Serien består af en sæbehylde med integreret bruseskraber, hjørnehylde, toiletbørste, toiletrulleholder, kroge og håndklædestang. 

Unidrain A/S
Ejby Industrivej 40
2600 Glostrup
Danmark
CVR nummer: DK26529255
P nummer: 1009016852
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.281