23948sdkhjf

BIM Equity er din BIM-samarbejdspartner

Tilbydes
Udløber
23. december 2021

Hos BIM Equity arbejder vi målrettet på at gøre BIM til en god forretning for den danske rådgiver- og byggebranche. Det gør vi ved at sikre, at implementeringen af BIM bliver kvalitativt og økonomisk fordelagtig. Vi tilbyder BIM-rådgivning, BIM-services og forhandler BIM-teknologien, der gør det hele muligt.

Rådgivning

BIM er kommet for at blive! En af de store udfordringer virksomhederne i byggebranchen står overfor, er at udarbejde en strategi for implementeringen af BIM. Hvordan opnår man alle de fordele, der er ved at bygge virtuelt? Hvordan skal vi gennemføre skiftet fra 2D til BIM? Hvordan man optimerer sit nuværende BIM setup?

Hos BIM Equity hjælper vi virksomhederne med at udforme den helt rigtige BIM-strategi. Fra første skitse til BIM-baseret drift og vedligehold.

Læs mere om vores rådgivningsydelser

Services

BIM er en kompliceret størrelse! Ikke desto mindre er der uanede muligheder for værdiskabelse forbundet med BIM. Der er næsten ingen grænser for, hvordan din virksomhed kan bruge BIM Equity som servicepartner, men for overskuelighedens skyld har vi skræddersyet 3 produkter, som dækker de fleste behov:

- VR Studio er projektpræsentation og brugerinddragelse i vores 3D-biograf.

- OpenBIM Lab er koordinering, kvalitetssikring og fejlhåndtering med udgangspunkt i BIM-projektet.

- Digitalisering er skabelse af BIM-modeller på baggrund af laser-opmåling eller 2D-tegninger.

Læs mere om vores serviceydelser

Teknologi


Uden software og hardware intet BIM! Vi forhandler teknologien, der gør det muligt at implementere BIM ude i din virksomhed. Alle vores produkter er unikke i deres tilgang til BIM ved at være fleksible, effektive og være optimeret til at skabe mere BIM med mindre arbejdsindsats.

Læs mere om BIM-teknologi

OpenBIM – vidensdeling og samarbejde

OpenBIM er et nøgleord i vores tilgang og understøtter at man får mest ud af BIM når man deler viden på tværs af faggrænser og softwareplatforme. Det handler om BIM og ikke om software!

Vores kunder dækker et bredt spektrum af byggebranchens aktører og består blandt af arkitekter, ingeniører, entreprenører, bygherrer og driftsorganisationer.

Kontakt

Vil du i gang eller komme videre med BIM – kontakt os på +45 70 220 520 eller info@bimequity.com
Udbyder
BIM Equity A/S
BLOXHUB, Bryghusgade 8
Indgang C, 3.sal
1473 København K
Danmark

Telefon: +45 70220520


Se hjemmeside
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.172