Spar tid og penge med skruefundament

Tilbydes
Oprettet
Udløber
31. december 2017

Nemt Fundament er et forsikringsgodkendt skruefundament, der er nemt og hurtigt at installere, har en lang holdbarhed, og som kan både flyttes og genbruges.

Skruefundamentet er lige så stærkt og sikkert som et betonfundament. Til gengæld etableres skruefundamentet helt uden opgravning, hvilket betyder, at du kan arbejde uden at ødelægge eksisterende beplantning, belægning osv. Det betyder også, at fundamentet kan etableres igennem eksisterende belægninger som fx fliser og/eller asfalt.

Fundamentet er ideelt til carporte, garager, terrasser, skure, hegn, skilte, legehuse, legepladser, drivhuse, udestuer, tilbygninger, modulbyggeri, naturbyggeri, kolonihavehuse, sommerhuse, solceller, flagstænger m.m.

Nemt Fundament er eneforhandler af KRINNER’s skruefundamenter, der er CE-mærkede af stålindustrien i henhold til design class DIN EN 1090 EXC2.

Et samarbejde med Nemt Fundament kan fx indebære:

- At du selv sørger for at at købe skruefundamenter, tilbehør og leje af værktøj og selv er ansvarlig for alle dele af skruefunderingsarbejdet. Nemt Fundament leverer alle produkterne til byggepladsen i henhold til Produktansvarsloven.

- At Nemt Fundament udfører fundamentet og er ansvarlig for installationen under Produktansvarsloven. Du er ansvarlig for beregninger på bæreevner, holdbarheder osv. Nemt Fundaments certificerede installatører er ansvarlige for at udføre den aftalte opgave korrekt inden for aftalt tid.

- At Nemt Fundament varetager projektet, indgår i projektet med ingeniører og geoteknikere samt opfører byggeriet, der lever op til kravene inden for dansk byggeri og under Bygningsreglementet.

For bygninger i kategorien ’småhuse’ i træ, f.eks. sommerhuse, kolonihaver og legehuse, gælder det typisk, at skruefundamentløsningen koster det halve af, hvad et fundament i beton ville koste. Desuden skal du beregne meget kort tid til etablering af skruefundamentet. Hvert skruefundament kan etableres på under 3 minutter.
Udbyder
Nemt Fundament ApS
Gammel Hareskovvej 279,
Hareskovby
3500 Værløse
Danmark

Rune Roepstorff Nissen
Telefon: +45 28 72 73 06


Se hjemmeside
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.173