Plan for sikkerhed og sundhed (PSS)

Tilbydes
Oprettet
Udløber
1. januar 2019

Som bygherre har man ansvaret for, at der bliver lavet en Plan for Sikkerhed og Sundhed (PSS) for et byggeri, hvis det forventes at der skal arbejde mere end et firma samtidig på byggepladsen og byggepladsen er af en vis størrelse (flere end 10 personer samtidig fra mere end 1 firma), eller hvis der foregår farligt arbejde på pladsen.

CRECEA tilbyder at udarbejde udkast til PSS i tæt dialog med bygherren og de projekterende, og vi kan desuden være med til at implementere PSS og sikre, at den er tilgængelig og kendt af folkene på byggepladsen. CRECEA kan desuden deltage ved sikkerhedsmøderne, hvor firmaernes arbejdsmiljøgruppe på pladsen mødes med bygherre eller dennes koordinator hver 14. dag for at drøfte, om PSS fungerer, eller den skal revideres. Ligeledes kan CRECEA gennemføre sikkerhedsrunderinger på byggepladsen som et led i opfølgningen på PSS.

Er jeres udfordring mere baseret på ergonomiske belastninger, kan I her læse mere om hvordan I kan forbedre jeres ergonomiske arbejdsmiljø.
Udbyder
CRECEA A/S
Kongsvang Allé 25
8000 Aarhus C
Danmark

Lena Kristiansen
Telefon: +45 29277536


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.275