Nedbrydning og nedrivning i hele landet

Tilbydes
Oprettet
Udløber
7. marts 2021

Hos Preben Hockerup A/S har vi udført nedbrydningsarbejde i hele Danmark siden 1972. Opgaverne har været af varierende omfang, og er udført i både offentligt og privat regi over hele landet. Vi har således stor erfaring i alle typer nedbrydningsopgaver og vi råder over en maskinpark, der består af maskiner og specialværktøj, der gør vores kompetente medarbejder i stand til at løse enhver opgave 100% efter kundens behov og ønsker.

Vores omfattende maskinpark og fleksible med arbejdere gør os samtidig i stand til at tilpasse os alle arbejdsforhold i hele landet. Vi spænder bredt og løser alle opgaver - fra mindre parcelhuse til større fabriksanlæg.

VI har stor erfaring og omfattende kompentencer med en mængde forskellige typer nedbrydning:
•Totalnedbrydning
•Miljøsanering, herunder Asbestsanering, Blysanering og PCB sanering
•Indvendig nedbrydning/rydning
•Nedskæring og skrotning af stålkonstruktioner, maskin- og industrianlæg

Alle vores nedbrydningsarbejder udføres efter principperne i KSN 96 (kvalitetssikring for nedbrydere) samt NMK 96. Således udarbejder vi kontrolplaner og kvalitetssikringsmanualer i alle vore sager og tilsikrer, at alle nedbrydningsmaterialerne i videst muligt omfang sorteres og genbruges.

Vores klare mål er, at 90 % af materialerne genbruges og at højst 5 % deponeres på godkendte modtagestationer. Under vores referencer kan du se eksempler på de mange nedbrydninger, herunder de forskellige nedbrydningstyper vi har udført igennem årene.

Kontakt os nu og få den bedste og mest professionelle vejledning, når det gælder alle formere for kontrolleret nedbrydning og nedbrydningsrelaterede opgaver i hele landet.

Ring på Tlf.: +45 5631 3089, skriv til os eller klik her for at udfylde vores kontaktformular for et uforpligtende tilbud.
Udbyder
Entreprenør Preben Hockerup A/S
Finlandsgade 15
4690 Haslev
Danmark

Ulla Friis Sørensen
Telefon: +45 56300023
Fax: +45 56314407


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.268