23948sdkhjf

Store besparelser på renoverede dieselkomponenter!

Tilbydes
Udløber
1. november 2019

Ingen grund til at købe nyt

Der kan være mange penge at spare ved at købe renoverede dyser eller pumper. På vores værksted kan vi teste, rense og reparere alle mærker, og vi gør det i dag for både autoværksteder, entreprenører og andre virksomheder som servicerer dieselmotorer.

Vi sælger og reparerer komponenter fra Bosch, Denso, Delphi, VDO, Zexel, Yanmar og Caterpillar - kort sagt, alle mærker, og selvfølgelig til yderst konkurrencedygtige priser.

Kontakt os på tlf. 87418047 eller se mere om vores værksted på www.bgdiesel.dk

Nordeuropas største dieselværksted

I over 30 år har vi været førende i at sælge, teste og reparere dieselkomponenter at alle typer. Det betyder for dig som kunde, at du altid får en professionel service fra vores højtuddannede medarbejdere. Vi vejleder og rådgiver dig, så du får det bedste produkt, og vores store varelager gør det muligt at afsende samme dag.

Salg af dieselkomponenter og andre varer til autobranchen

Forefindes en renoveret komponent ikke på vores lager, har vi selvfølgelig mulighed for at sælge nye enheder. Udover dieselkomponenter forhandler vi blandt andet også Bosch Automotive, VDO Instrumenter, sensorer og følere samt viskerblade og motorer.

Lad os være din kommende leverandør,
Ring 87418047 og hør mere

BG Diesel er en del af BG Service Center
Udbyder
BG Diesel
Jens Juuls Vej 28
8260 Viby J
Danmark

Jesper Friis
Telefon: +45 87418047


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.149