23948sdkhjf

Få løst dine udviklingsopgaver gennem globale samarbejdspartnere. Kontakt TekPartner

Tilbydes
Udløber
14. september 2023

Siden 2009 har TekPartner løst opgaver i samarbejde med østeuropæiske partnere. I daglig tale bruger vi betegnelsen Global Development Services.

Flere virksomheder har igennem de seneste år etableret Global Development Centers. Den primære årsag har været at få tilgang til lavlønsressourcer til udviklingsopgaver typisk inden for IT. Virksomheden får hermed yderligere R&D ressourcer i lavlønsområder. Men hvad sker der, når disse ressourcer står ledige? Hvordan sikrer man, at ressourceallokeringen på ny opgaver bliver de rigtige og ikke blot de ledige ressourcer?

TekPartners Global Development Service knytter ressourcer til en opgave ud fra de kompetencer, der er brug for. Ressourcerne kommer fra vores partnernetværk, som råder over ingeniører indenfor alle tænkelige teknologier. Der er således ikke tale om “egne” TekPartner ansatte i lavlønsområder – men konsulenter hos partnere, der hver især har deres ekspertiseområder. Eksempelvis dækker TekPartner Hardware, DSP, FPGA, Embedded Software og Mekanik ekspertisen, mens fx IT-løsninger og iOS/Android/Windows Mobile APPs dækkes af en global partner.

TekPartner stiller en dansk projektleder til rådighed under hele projektperioden. Vi “står på mål” med ansvaret for det samlede projekt, og din virksomhed handler under hele projektperioden med et dansk selskab under danske normer. Læs om vores kunders erfaringer med TekPartners Global Development Service

Vores Global Development Services  koordineres af Zoran Velkoski, som er partner i TekPartner. Zoran kommer fra Makedonien, taler flere østeuropæiske sprog, og har et indgåede kendskab til de lokale normer og kulturer hos vores partnere.

Læs mere om TekPartners erfaringer med Global Development Service her
Udbyder
Etteplan Denmark A/S

Etteplan Denmark A/S
Hørkær 28, 1.
2730 Herlev
Danmark

Johnny Jensen
Telefon: +45 40165216

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.143