23948sdkhjf

Skift filter og spar penge

Tilbydes
Udløber
30. december 2018

Vælg filtre til ventilationsanlægget med lavt energiforbrug

Filtre skal løse opgaven under de givne driftsbetingelser. Der er ikke grund til at ventilere, hvis der anvendes filtre, som er gode nok.

Modsat kan finere filtre i ventilationsanlægget, end der er brug for, medføre unødigt høje driftsomkostninger. Det skyldes, at filtre til filtrering af små partikler er meget fintmaskede og derfor har et relativt højt trykfald. De ventilatorer, der presser luften igennem filtret, skal dermed bruge forholdsvis meget energi.

Ved behov for filtrering af finere partikler, kan en 2- eller flertrins løsning være en god idé. Man lader et grovfilter tage de største partikler, og finfiltret, der sidder efter, tage mindre partikler. Dermed opnår man god filtrering, samtidig med at de dyrere finfiltre ikke skal skiftes så ofte.

Vedligehold er vigtigt

Tilstoppede filtre medfører både højere energiforbrug og forurening af indeklimaet. Derfor er det en god idé at efterse og skifte filtre jævnligt, for at sikre den rigtige luftmængde igennem anlægget.

I nogle tilfælde kan det være en fordel at installere en filteralarm, der advarer om tilstoppede filtre.

Samlet set kan der spares både energi og penge ved at vælge en filterløsning, der passer til det aktuelle behov. Og det betaler sig at have fokus på jævnlige eftersyn og filterskift.

Kører dit ventilationsanlæg optimalt? Lad Simas rådgive om forbedringer gennem bedre filtervalg. Ring til én af vores tekniske konsulenter på telefon 87 58 10 20 eller kontakt os på simas.dk.
Udbyder
Simas Filters A/S
Rugvænget 10
8500 Grenaa
Danmark

Simas salgsafdeling
Telefon: +45 87581020
Fax: +45 8758 1030


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.201