23948sdkhjf

Industrielle robotter - kontakt Egatec

Tilbydes
Udløber
1. januar 2020

Egatec tilbyder en række industrielle robotter fra italienske Comau, som kan anvendes til håndtering, samling, svejsning, palletering og mere. 

Se f.eks svejserobotten hos Fiotek i videoen her.

Robotterne er kendetegnet ved høj ydeevne i forhold til hastighed, nøjagtighed, gentagelsesevne og fleksibilitet. Sortimentet består af et bredt udvalg af robotter – med payload fra 3 til 650kg. Hver robot er designet med et lille footprint, præcise bevægelser og positionering, samt stor pålidelighed og lave vedligeholdelsesomkostninger.

Se alle robotterne her.

Om Egatec A/S
Egatec A/S er en ingeniørvirksomhed med speciale i udvikling, produktion og integration af kundetilpassede automations- og robotløsninger.

Teamet består af kvalificerede og dygtige medarbejdere, som leverer rentable, stabile og driftssikre løsninger til fødevareindustrien, medicoindustrien og til anden industribrug, hvor kundekredsen bl.a. omfatter Arla, Tempur, Velux, Daloon og mange andre. Virksomheden har leveret over 300 forskellige projekter til industrien - alt fra simple automationsanlæg til komplette turn-key løsninger. Egatec har desuden egen montage- og testhal, der sikrer, at alle maskiner og robotter er testet inden opsætning.

EGA i Egatec står for Ensidigt Gentaget Arbejde - hvilket betyder, at vores automatiseringsløsninger er med til at fjerne EGA - dvs. afskaffe fysisk belastende og manuelle arbejdsfunktioner og dermed skabe et bedre arbejdsmiljø for vores kunder.
Udbyder
Egatec A/S
Hvidkærvej 3
5250 Odense SV
Danmark

Mads Nychel
Telefon: +45 61611066


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.171