23948sdkhjf

Sikkerhed i trafikken - kvalitetsløsninger og kompetent rådgivning

Tilbydes
Udløber
2. januar 2020

Med mere end 80 års erfaring har vi designet, udviklet, produceret og leveret alle former for trafiksikrende foranstaltninger til de danske veje. Vi er eksperter i at finde de rigtige løsninger og bliver ofte anvendt som rådgivere for kommuner, Vejdirektoratet og entreprenører over hele landet.

Contraffic koncernen - Danmark og Sverige

Vi indgår sammen med Milewide A/S i koncernen Contraffic A/S, og samarbejder på tværs med mange forskellige producenter inden for trafiksikkerhed. Dette sikrer, at vores kunder altid får de mest optimale løsninger. Vi har kontorer i Silkeborg, Bjæverskov og Sverige.

100% kvalitet i alle led

Vores filosofi er, at der skal være 100% kvalitet i alle led fra rådgivning til produktion og montage. Vi lægger vægt på at være løsningsorienterede og proaktive. Gennem tæt dialog med både kunder og samarbejdspartnere, sikrer vi en smidig proces og en løsning i højeste kvalitet.

Meget bredt produktsortiment

Vores løsninger omfatter autoværn, trafikværn, energiabsorberende terminaler, rækværk, støjskærme, trafikmoduler, værn og afskærmning, bygningsbeskyttelse, håndlister, svejsning og portaler til alle vejtyper, såvel til naturskønne områder som til områder, hvor der kræves særlig sikkerhed. For os er det vigtigt, at der opnås en optimal løsning hver gang.

Fordele ved at handle med Dansk Autoværn

  • Kompetent projektoptimering og rådgivning
  • Stærk projektledelse og styring af logistik
  • Store projekter til fast pris
  • Stort netværk af underleverandører
  • Stærkt kvalitetsstyringssystem
  • Stor fleksibilitet

 
Udbyder
DAV NORDIC A/S
Tietgensvej 12
8600 Silkeborg
Danmark

Ulrik Marcussen
Telefon: +45 86822900


Se hjemmeside
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.158