23948sdkhjf

Butiksinventar i beton og terrazzo

Tilbydes
Udløber
31. december 2021

Inventaret sætter prikken over i’et på butikkens indretning, og det betyder meget for salget, hvordan du udstiller dine varer. En indbydende atmosfære og indretning giver kunden en god oplevelse, og når kunden er positivt indstillet, er der større chance for salg.

Betoninventar vinder indpas i butikkerne
Flere og flere butiksejere har fået øjnene op for, hvad beton kan gøre ved udtrykket i deres butik. Betoninventar skaber en speciel stemning og giver et råt, cool, moderne og minimalistisk udtryk, som fungerer rigtig godt sammen med bløde tekstiler, træmøbler og andre naturmaterialer.

Slip fantasien løs i din butiksindretning. Vi er ikke bange for udfordringer og hjælper dig gerne med at indfri drømmen om en indretning, der skiller sig ud. Du får specialdesignet dit betoninventar, så det passer til stedet og den atmosfære, du gerne vil skabe i din butik.

Kontakt os endelig for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig, eller hvis du skal bruge andet inventar til f.eks. kontor, have eller byrum. Ring på 86 280 290, skriv en mail til prefab@contecgroup.dk eller se et eksempel på noget butiksinventar, vi har produceret.




Udbyder
Contec Prefab A/S

Contec Prefab A/S
Axel Kiers Vej 30
8270 Højbjerg
Danmark

Dennis Serwin
Telefon: +45 23999367


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.187