23948sdkhjf

Har du råd til at glemme fartskriveren?

Tilbydes
Udløber
1. november 2020

Du er i en branche, hvor der er fart over feltet og konstant tryk på! En branche, hvor der er monteret fartskrivere i dine biler....men har du egentlig styr på, hvordan de fungerer? Får du aflæst dem til tiden, og ved du overhovedet, hvad du skal kigge efter, når du aflæser? Og vidste du f.eks. at det er et lovkrav at have et analyseprogram til fartskriverne? Hvis ikke, kan vi hjælpe dig.

Undgå bøvlet med køre/hviletid 

Specielt når tiden er knap, kan køre/hviletid være årsag til uendeligt mange frustrationer - særligt hvis du ikke er kommet godt i gang med din fartskriver og har fået styr på reglerne fra start. I sidste ende kan det blive et meget dyrt bekendtskab.

Har du en fartskriver, der er fra efter 2010, kan du i de fleste tilfælde for ganske få penge få installeret automatisk aflæsning. Du slipper for at bruge tid på at tømme fartskrivere og chaufførkort for data - det hele kører nemlig automatisk.

Skal vi hjælpe dig? 

Hos BG Fleet hjælper vi dagligt frustrerede håndværkere fra alle brancher godt i gang med deres fartskrivere, så de kan koncentrere sig om deres arbejde. Vi klarer al bøvlet!

Vil du fokusere på at gøre, hvad du er bedst til - nemlig dit arbejde, så lad os hjælpe dig med at få din fartskriver op at køre og få installeret automatisk aflæsning.

Giv os et kald på tlf. 87 41 80 47 for gratis råd og vejledning. 

Eller tag et kig på vores hjemmeside bgsc.dk, og bliv klogere på fartskrivere og relaterede services. 
Udbyder
BG Fleet
Jens Juuls Vej 28
8260 Viby J
Danmark

Michael Andersen
Telefon: +45 51342375


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.174