23948sdkhjf

Kinesisk know-how kombineres med dansk kvalitet

Tilbydes
Udløber
1. november 2022

Cp Sourcing har lige siden grundlæggelsen i 2004 valgt at være til stede i både Danmark og Kina. Hermed er virksomheden i stand til at koble dansk kvalitet med kinesisk know-how.

Tilstedeværelsen i Kina betyder, at Cp Sourcing har et meget omfattende netværk til en række samarbejdspartnere i Asien.

Samtidig betyder de danske rødder, at virksomheden har blik for dansk kvalitet.

Denne unikke kombination gør, at virksomheden kan tilbyde en meget bred vifte af produkter. Faktisk så bred en vifte, at man har valgt sloganet: ’You name it, we make it’. Du kan se nogle af de mange produkter i de 3 kataloger, der netop er blevet offentliggjort her på siden.

I de senere år har Cp Sourcing givet endnu mere power til sloganet, idet man har investeret massivt i 3D-teknologien og derfor nu også kan tilbyde kunderne produktudvikling til en brøkdel af omkostningerne før 3D-teknologien.

Kunne du tænke dig at vide mere om Cp Sourcing, kan du læse flere nyheder her på siden eller tilmelde dig det kvartalsvise nyhedsbrev.

Har du et konkret produkt eller en god idé, tager Cp Sourcing gerne en indledende og ganske uforpligtende drøftelse med dig om, hvordan det kan realiseres bedst og billigst.
Udbyder
Cp Sourcing ApS

Cp Sourcing ApS
Højager 2, Durup
7870 Roslev
Danmark

Per H. Veile
Telefon: +45 96761919
Fax: +45 96761920


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.203