23948sdkhjf

“Permatopia” sikre en bæredygtig fremtid med Flexalen præ-fabrikeret distributionsnet

Tilbydes
Udløber
14. december 2018

Syd for København i Karise I Danmark, bygges Permatopia, en ny visonær kombination af boliger og moderne landbrugsfællesskab  beliggende i naturskønne omgivelser er i øjeblikket ved at blive bygget. Her bygges 90 rækkehuse, fællesgård og forsyningsanlæg designet efter “Permakultur” principerne:  med andre ord, vedvarende energi som et fuldstændigt resource kredsløb.

 Hele området er opvarmet med geotermisk jordvarme. Varmepumpen til forsyning vil få strøm fra en vindmølle og være forbundet med en akummelator, så indbyggerne kan få tilført varmt brugsvand når de ønsker det hele året.

Det præ-isolerede rørsystem fra Thermaflex  installeres til at distribuerer foruden varme til bygningerne, også det varme brugsvand. Systemløsningen er Cradle to Cradle Certified™, hvilket betyder at ingen materialer som anvendes til produktion af rørene er skadelige for miljø eller omgivelser og anses som en væsentlig resourse da materialerne kan gen-anvendes efter endt brug.

Kaj Hansen som er fremtidig beboer værdsætter valget af cirkulære matrialer. “det er vigtigt ikke at bruge alle de begrænsede resourser på vores planet og tænke på fremtidige kommende generationer.”

Færdig producerede Flexalink hustilslutninger blev leveret til projektet I nummerede stålstativer, der matchede det enkelte husnumre for hurtig  overblik og nem installation. Flexalen løsningen betyder mindre udgravning og færre svejsninger på stedet , derforuden er det nemt og let at håndtere.

Steven Zoega, fra installatør John Jensen VVS: udtaler “Det er fleksibelt og nemt , og alting er lavet færdig og samlet.  Det gør vores arbejde meget nemmere og vi sparer meget tid. For mig betyder det også et bedre arbejdsmiljø , mindre arbejdsskader og så er det hurtigt at installere.”

Med disse sikre og let anvendlige løsninger, viser Thermaflex og John Jensen VVS at man kollektivt kan gøre overgangen til bæredygtig energi til en god okonomisk løsning og sikre optimal komfort niveau, samt opnå en billigere energiregning!

 
Udbyder
Thermaflex Nordic ApS
Agerskellet 16
8920 Randers NV
Danmark

Jan Hønning
Telefon: +45 72524081


Se hjemmeside
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.226