23948sdkhjf

Gratis konsulentbesøg med specialist i kontorakustik

Tilbydes
Udløber
7. marts 2023

Lær mere om akustikkens betydning for arbejdsmiljø og trivsel i moderne kontormiljøer. Hvor opstår problemerne, og hvad kan vi gøre ved dem?

Ecophon tilbyder nu arkitekter og entreprenører et gratis konsulentbesøg med specialist i kontorakustik Morten Roar Berg.


Ecophon leverer forskningsbaserede akustikløsninger, og vi deler gerne ud af vores viden om akustiske forhold til virksomheder i byggebranchen. Denne assistance udføres dagligt af konceptudviklere, der hjælper med at opnå det bedste akustiske resultat for hvert enkelt projekt.

Konsulentbesøget med Morten Roar Berg er en ny mulighed for at øge forhåndskendskabet til akustisk design. Morten beskæftiger sig med at skabe et sundt, funktionelt og smukt lydmiljø i det menneskeskabte habitat. Det gør han med begreber som aural arkitektur og biofil design, der alle har med den menneskelige oplevelse af det arkitektoniske rum at gøre.

Selv siger Morten: ”Min mission er at få verden til at lyde bedre ved at påvirke arkitektur. I og med at lyd er en usynlig og uhåndgribelig størrelse, er man som audiodesigner modsat mange andre designtraditioner nødsaget til at designe med højest tekniske værktøjer til at simulere, manipulere og producere lyd. Vores værktøjer ligner altså ingeniørernes, men vi har fokus på den menneskelige oplevelse og det holistiske perspektiv.”

”For at skabe en virkelig velfungerende akustik er de tidlige faser i et byggeri helt essentielle. Det er så meget lettere at undgå problemer og opnå de bedste resultater, hvis tingene er gennemtænkt tidligt i processen. Der er ofte skjulte muligheder for projektets lydforhold i denne fase, som ret let kan implementeres. Jeg kan hjælpe med at udnytte disse muligheder”.

 

Kontakt Morten Roar Berg direkte her:                               
Telefon:      +45 36 77 09 09 
Direkte:      +45 36 34 49 07
Mobil:        +45 42 12 79 69
E-mail: morten.berg@ecophon.dk
Udbyder
Saint-Gobain Ecophon A/S

Saint-Gobain Ecophon A/S
Hammerholmen 18E
2650 Hvidovre
Danmark

Telefon: +45 36770909


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.187