23948sdkhjf

Afhænger din forretning af en effektiv samhandel med kunder og leverandører?

Tilbydes
Udløber
27. juni 2019

Elektronisk dokumentudveksling (EDI) kan gøre din virksomhed i stand til at effektivisere samhandlen med jeres kunder og leverandører samt optimere jeres interne forretningsprocesser.

Dog kan EDI virke kompleks, når man står overfor at implementere det for første gang.

Måske overvejer I at implementere EDI i jeres virksomhed for at optimere samhandlen med kunder og leverandører?

Eller også er du leverandør og er blevet bedt om at udveksle dine dokumenter elektronisk? 

Uanset din situation og projektets omfang kan TrueCommerce hjælpe dig videre!

I videoen til højre kan du få et nemt visuelt overblik over, hvad EDI er, og hvilke fordele det kan give din forretning.

Vi har en dyb forståelse for den elektroniske samhandel (udveksling af fakturaer, ordre og andre vigtige dokumenter) inden for alle brancher.

Og vi har masser af tilfredse kunder fra blandt andet detail-, logistik- og -fødevarebranchen samt produktionsvirksomheder og grossister.

Vi forstår, hvilke udfordringer der kan være for de leverandører, som ønsker at handle elektronisk med deres kunder, og for de større organisationer som ønsker at samle alle deres leverandører på en enkelt EDI-platform, som er integreret med deres back office-systemer.

Du kan vælge at overlade al implementering, drift, vedligehold og overvågning af din EDI-løsning til TrueCommerce. Således kan du fokusere fuldstændigt på din forretning, vel vidende at TrueCommerces overvåger din løsning og straks retter eventuelle fejl - uden at du nogensinde får at vide, at de var opstået! Det kalder vi Managed EDI Service - klik og hent vores datasheet her!.

Få e-mails fra TrueCommerce med nyt om digitalisering, e-handel og EDI, herunder seneste lovkrav og research, samt produktnyheder og invitationer til events fra TrueCommerce. Nyhedsbrevet kan til enhver tid afmeldes.
Udbyder
Truecommerce Denmark ApS
Banevænget 13, 2.
3460 Birkerød
Danmark

Anita Godsk Waaben
Telefon: +45 51205524


Se hjemmeside
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.165