23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Fleksibel og kompetent serviceafdeling

Udløber
15. august 2025

For at imødekomme dine ønsker og krav tilpasser vi os hurtigt og effektivt ændrede markedsvilkår. Dette ses også i vores evne til hurtigt og kompetent at reagere på dine servicebehov.

Vi stræber efter til stadighed at have opdateret ekspertise i huset, så vi kan servicere det udstyr, du har købt, og leve op til den standard, som vores leverandører foreskriver.

Forebyggende vedligeholdelse af udstyr er en stor del af vores arbejde, og derfor iværksætter og driver vi vedligeholdelsesprogrammer for vores kunder for derigennem at sikre maksimal oppetid.

Service udføres enten af dig selv, af vores personale eller i en kombination. Og servicen udføres enten hos dig eller på vores værksted, hvor vi har vores eget gaslaboratorium.

Alt servicearbejde, vi har udført hos dig, følges op med en udførlig servicerapport iht. vores kvalitetsstandard. Ansvaret for at sætte udstyr i drift hos dig og sørge for servicetræning hører under vores serviceafdeling, som arbejder i såvel Danmark som internationalt.

Har du akut servicearbejde, udfører vi det med kort varsel og iht. den kontrakt, vi har indgået med dig. Vi har 24 timers tilkaldeservice 365 dage om året.

Service hos os

C.K. Environment A/S
Walgerholm 3
3500 Værløse
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK17990985
P nummer: 1001406401

Send til en kollega

0.047