23948sdkhjf

NiceLabel certificering

Tilbydes
Udløber
22. oktober 2019

Reducer kompleksiteten ved automatiseret print som f.eks. stregkodemærkning
Som NiceLabel Enterprise Certified Partner er integra2r specialister i at løse opgaver inden for automatiseret print. Vi er certificeret i Euro Plus NiceLabel Series og kender de fleste systemplatformes arkitektur og kompleksitet. Dette giver os et rigtig godt og solidt afsæt til at hjælpe produktionsvirksomheder med at centralisere labelkontrol og integrere platformen i alle ønskede produktionslinjer.

Produktionsvirksomhedernes kæpheste
Standardisering og vedligeholdelse af et pålideligt labelmærkningssystem er en stor udfordring for langt de fleste produktions virksomheder, idet der kontinuerligt efterstræbes større operationel effektivitet samtidig med kundernes efterspørgsel efter mere fleksibilitet.

Dertil kommer tilsynsmyndigheder som ændrer krav til labelmærkning og kvalitet, stregkoder osv.
Det er et meget komplekst arbejde at vedligeholde et sådan system, uanset om det er en større produktionsvirksomhed med udfordringer globalt eller en mindre produktionsvirksomhed, der har behov for ensartethed i labeldesign og sprogskift.

Euro Plus har udviklet en løsning, der kan eliminere langt de fleste af ovennævnte udfordringer, og vi – integra2r - har specialiseret os i at implementere produktet Nicelabel. Vi har også etableret et samarbejde med de største leverandører på markedet indenfor industriprintere - netop for at drage fordel af deres store ekspertise og specialviden på området.

Arla Foods valgte NiceLabel og samarbejde med integra2r til at implementere automatiseret labelprint
NiceLabel er blandt andet blevet valgt af Arla Foods til at være den løsning, som bliver tilbudt deres 70 produktionsenheder, da løsningen er fleksibel, brugervenlig og enkel at få sat i drift.

Læs mere

Kontakt os for mere information
Udbyder
integra2r ApS
Egsagervej 8-10
8230 Åbyhøj
Danmark

Niels Nyhus
Telefon: +45 29638313


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.21