23948sdkhjf

Teknik

Tilbydes
Udløber
30. juli 2020

BYGHERRENS TEKNISKE SAMARBEJDSPARTNER
V2C er bygherrens tekniske samarbejdspartner igennem alle byggeriets faser. Vi arbejder for, at byggeriet er driftbart og møder brugernes forventninger, arbejdsrutiner og arbejdsmiljøforhold fra første dag. Resultatet er et funktionelt og driftsvenligt byggeri og et samlet system, hvor der er taget højde for driftsomkostninger, forsyning, tilgængelighed for besigtigelse, vedligehold, service, udskiftning af bygningsdele mv.

Vi supporterer bygherreorganisationen med kvalificering af teknisk kravspecificering, rådgiveraftaler og projektmateriale.

 

Vi tilbyder:

Bygherrens tekniske sparringspartner
Commissioning
Idriftsætning og fejlfinding
Drifts- og energioptimering
Validering af tekniske fag og drift

 

Tekniske anlæg der virker

En høj integration og samspil mellem det tekniske og det bygningsmæssige projektmateriale er afgørende for at undgå mangler i de tekniske installationer.

Vi stiller et stærkt tværfagligt team, der med teknisk specialistviden, rødder i entreprenørbranchen og driftsorganisationer kender til byggeriets faldgruber og til de driftsmæssige udfordringer. Med en helhedstænkning bidrager vi til, at det samlede system i drift fungerer efter hensigten. Outputtet er et funktionelt og driftsvenligt byggeri, hvor der er taget højde for driftsomkostninger, forsyning, tilgængelighed for besigtigelse, vedligehold, service, arbejdsmiljø, udskiftning af bygningsdele mv.

Bygningens tekniske funktionalitet, såsom køl, varme, ventilation, luftfugtighed, vand, el, CTS, lys og en lang række andre forhold, der har store økonomiske og miljømæssige konsekvenser, når man ser på bygningens levetid, bliver integreret ind i hinanden.

 

Med V2C som sparringspartner kan bygherren blive en aktiv beslutningstager på de tekniske discipliner. Det giver tryghed for, at selv teknisk komplicerede byggerier bliver gennemført med overholdelse af de stillede krav, og med understøttelse af de oprindelige intentioner.

Vi har årelang erfaring fra byggeri og drift inden for:

El
VVS
Ventilation
CTS
Køl
Fjernvarme
Teknikcentraler

 
Udbyder
V2C ApS
Torveporten 2
2500 Valby
Danmark

Anna Misztal D' Abadia
Telefon: +45 20605068


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.125