23948sdkhjf

HMN Entreprenøren udfører vi en lang række opgaver inden for betonarbejde

Tilbydes
Udløber
13. august 2020

HMN Entreprenøren udfører vi en lang række opgaver inden for betonarbejde for både privat- og erhvervskunder.

Størstedelen af vores opgaver udfører vi i forbindelse med erhvervsbyggeri. I tilknytning til vores betonarbejde tilbyder vi også at udføre det påkrævede jordarbejde – eksempelvis udgravning til sokler. Vi kan også støbe og klargøre til montering af aktuelle elementer.

Betonarbejde – punktfundamenter
Gennem en årrække har vi udført både almindelige og borede fundamenter i forskellige dimensioner for mange typer af kunder. Vores kernekompetence inden for betonarbejde er konstruktion af punktfundamenter, som vi støber til præfabrikeret modulbyggeri til boliger og relaterede opgaver.

En stærk partner ved betonarbejde
Vi udnytter dagligt det tætte samarbejde, vi har med vores søsterselskab Henriksen og Madsen, som også ligger inde med stor ekspertise inden for betonarbejde. Ofte inddrager vi dem som underentreprenør på større opgaver i forbindelse med betonarbejde.

På den måde har vi mulighed for at mande op og ned i forhold til den aktuelle opgave, som vi arbejder på. Det gør os i stand til at varetage projekter, der kræver stor kapacitet. Vi leverer altid ydelser og resultater af bedste kvalitet og til aftalt tid og pris.

Kontakt os for yderligere information
Udbyder
HMN Entreprenøren A/S
Himmerlandsvej 16B
9670 Løgstør
Danmark

Tina Jensen
Telefon: +45 51179831


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.187