23948sdkhjf

Er du klar til outsourcing?

Tilbydes
Udløber
10. september 2020

Med mere end 10 år på markedet, CCM Electrical Engineering har samarbejdet med flere virksomheder og udviklet løsninger, der er skræddersyet til deres specifikke behov, hvad enten det drejer sig om et elektronisk udstyr eller et testsystem for et eksisterende produkt. Baseret på vores egen erfaring udarbejdede vi 3 nøgleprincipper, som du skal huske på, når du outsourcing til andre virksomheder for at gøre samarbejde til en let succes.


Ved hvad du vil
At vide, hvad du vil, er den vigtigste. Du behøver ikke nødvendigvis at kende hele processen; vi er her for det. En erfaren udvikler ved, hvilke oplysninger han har brug for fra dig for at tilpasse processen, og vores direktør vil sørge for at gå gennem emnerne med dig.
At have et klart output og et mål vil dog hjælpe os med at komme med den mest effektive løsning. Jo mere du angiver, desto tættere kommer vi på hvad du har i tankerne. I nogle tilfælde ved du måske for præcist, hvad du vil have. Men det er ikke nødvendigvis den bedste måde at opnå det, du har brug for. Vær åben for forbedringsforslag fra eksperter. Hvis kravene er faste, og ændringer ikke er en mulighed, skal du være klar over det. I værste fald er løsningen ikke det, du har brug for, og projektet skrotes og startes på ny. Hvis du f.eks. Har brug for en PCB-designet, skal du definere de tilgængelige input og de ønskede output.

Kend dit produkt
Dette er især vigtigt, hvis du har brug for en maskine, der interagerer med dit produkt. Del dine produktspecifikationer. Definer den anvendte proces!
Hvis stik skal programmere en mikrochip inde, har du brug for en åbning for tilslutning. Størrelsesbegrænsning vil også sætte begrænsninger for elektronikken indeni eller eksternt kabinet. Software skal redegøre for forskellige indgange og sager for at undgå fejl og tilpasse elektronikken. Hvor skal de ønskede outputstifter placeres? Og hvilke stifter kan tilsluttes til indgange? Denne lige information vil være en betydelig begrænsning for applikationen, men nogle gange er kunderne ikke sikre på, hvad deres produkt præcist gør.
Måske er dit produkt stadig under udvikling - lad det samarbejdende firma vide det i tide, hvis du foretager større ændringer, så de kan justere deres del af løsningen.

Godt design
Design til bruger og design til fremstilling er to forskellige ting. At samarbejde med et andet firma er en fremragende mulighed for at teste sidstnævnte. Ergonomisk kasse er visuelt tiltalende, men det kan være udfordrende at fastgøre produktet til automatiserede processer, såsom test. Skjulte stik ser slank ud, men synssystemet bliver muligvis stadig nødt til at lokalisere det for at kontrollere deres funktionalitet. Perfekt rund chip placeres i tilfældige positioner.
Hvis vi anstrengelse for at arbejde med dit produkt, vil dine operatører sandsynligvis også anstrengelse. Hvis dit produkt stadig er under udvikling, fantastisk! Tænk over, hvordan produktet vil blive brugt og lavet, hvilke designfunktioner fungerer ikke so godt. Måske kan du bruge en nemt poka-yoke-teknik og spare dig selv en masse komplikationer i fremtiden.

 Hovedpunkter
Alt i alt, at sætte krav fremskynde samarbejdsprocessen og resultere i en løsning, der præcist passer til dine behov. Mens hvis du er åben for forslag, et giver dig mulighed for at få feedback og udfylde emnerne i områder, hvor vi er eksperterne.
Udbyder
CCM Electronic Engineering
Grundtvigs Alle 175, 1.
6400 Sønderborg
Danmark

Claus Christian Jørgen Moos
Telefon: +45 32222191


Se hjemmeside
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.188