23948sdkhjf

Lamelafskærmning til Flowfactory i Haderslev

Tilbydes
Udløber
11. september 2021

Midtsun (nu en del af Alux A/S) har leveret solafskærmning i form af faste lodrette lameller til det prisbelønnede skoleprojekt Flowfactory i Haderslev.
Flowfactory, som er en del af VUC Syd, er kåret som årets skolebyggeri i 2017. Juryen har især fremhævet byggeriets ekspressive og innovative identitet. Læs mere om prisen her Årets skolebyggeri 2017

Den lodrette solafskærmning virker som en svævende lamel ud fra bygningens glasfacader. Den specielle fastgørelsesmetode er designet i samarbejde med ZENI arkitekter, som har designet byggeriet.
De svævende lameller er fastholdt med specialfremstillede beslag i top og bund fastgjort direkte på facadepartierne.

Kun ved at være en del af designprocessen helt fra byggeriets start er det muligt at frembringe disse unikke løsninger, uden at det samtidig medfører store meromkostninger. I dette tilfælde er samarbejdet mellem arkitekt, facadeleverandør og solafskærmningsleverandør gået op i en højere enhed, og dette har medvirket til facadens innovative design og superflotte resultat.

Til dette projekt er anvendt Alux lamelafskærmning type 300B som er en 300x25 mm rektangulær aluminiumlamel. Lameltypen leveres, som alle øvrige lameltyper, både som fast og drejebar løsning med motorstyring. Samme type lameller er anvendt i et tilsvarende projekt på Campus Tønder - du kan her se referenceprojekter af Midtsun.

Billeder er venligst udlånt af ZENI arkitekter.
Udbyder
Alux A/S
Holmbladsvej 4-6
8600 Silkeborg
Danmark

Bill Torben Jensen
Telefon: +45 87207325
Fax: +45 70262994


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.156