23948sdkhjf

Butiksvagt

Tilbydes
Udløber
6. marts 2023

Er du plaget af tyveri og har behov for hjælp til at håndtere problemet?
Abexa er et vagtselskab med mange års erfaring inden for sikkerhed til detail. Vi har igennem tiden opbygget et stort kundegrundlag og en stor know how, som gør os til den rette samarbejdspartner. Uanset omfanget af behov finder vi en løsning der passer til netop din problemstilling. Vi tror på at, igennem kommunikation og et tæt samarbejde opnår vi det bedste resultat. Ikke alle butikker og alle behov er ens og det imødekommer Abexa.

Hvad er en butiksvagt?
Kort fortalt er en butiksvagt en person klædt i vagtuniform. Vagtens opgave er at være synlig, for på den måde at forebygge butikssvind, butikstyveri mm.

Butiksvagt giver dine medarbejder tryghed
En vagt i butikken giver ro og tryghed til dine medarbejder, så de bedre kan koncentrere sig om at udføre deres arbejdsopgaver 100 %. Og vi ved alle at, jo bedre rammer man giver sine ansatte, jo større værdi skaber de for butikken – på bundlinjen. Tilfredse ansatte giver glade kunder som vælger at komme igen.

Kontakt os
Du er mere end velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak. Du kan finde flere informationer på vores hjemmeside samt se en referenceliste over samarbejdspartnere.
Udbyder
Abexa ApS

Abexa ApS
Tingvej 34
8543 Hornslet
Danmark

Per Beck-Nielsen
Telefon: +45 20854415


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.203