23948sdkhjf

Miljøvenlige og smukke overfladebelægninger

Tilbydes
Udløber
15. november 2034

Ved du, hvor du kan finde en miljøvenlig og smuk overfladebelægning, der samtidig nedbringer CO2-udledningen?

For mange kan det måske lyde som utopi, at overfladebelægninger kan være både bæredygtige og smukke på samme tid, men det kan faktisk lade sig gøre.

Det bæredygtige valg
Hos Dansk Overfladebehandling I/S ligger det os meget på sinde,er vi meget optaget af at skabe holdbare, flotte og økonomiske overfladebelægninger med ingen eller mindst mulig miljøbelastning.

En af de måder, vi gør det på, er ved at tilbyde et CO2-besparende alternativ til vores almindelige, bitumen-baserede overfladebelægninger, nemlig Vegecol. Det er et vegetabilsk bindemiddel, der udelukkende er baseret på plantematerialer. Det plantemateriale, bindemidlet er udvundet af, optager CO2 under væksten, og den CO2 bliver efterfølgende bundet i overfladebelægningen i hele dens levetid. 1 ton Vegecol binder hele 1,3 tons CO2. 

Naturligt og smukt
Udover at Vegecol er et bæredygtigt valg, har det også flere unikke egenskaber. Bindemidlet er transparent, hvilket får belægningsstenenes farver til at fremstå tydeligere. Vegecol er derfor populær hos mange landskabsarkitekter. Belægningerne er med til at skabe et naturligt og smukt udtryk, der binder boligområder og rekreative områder flot sammen. Se flere af vores referencer her:

Belægningerne fås i et utal af farvenuancer, der passer naturligt ind i omgivelserne – og samtidig kræver de minimal vedligeholdelse.

Sæt et positivt aftryk i klimaregnskabet
Hvis du gerne vil belaste klimaet mindre, skal du overveje den miljøvenlige overfladebelægning Vegecol, når der skal anlægges nye veje, stier, pladser eller andre rekreative områder. Kontakt os allerede i dag på telefon 64 44 25 33, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig. Læs også mere i produktbladet ”Vi viser vejen med miljøvenlige overfladebelægninger”.

 
Udbyder
Dansk Overfladebelægning

Dansk Overfladebelægning
Rugårdsvej 206
5464 Brenderup Fyn
Danmark

Finn Jensen
Telefon: +45 40302533


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.204