23948sdkhjf

Sandblæsning, overfladebehandling og lakering

Tilbydes
Udløber
21. januar 2021

Sandblæsning
Hos TH-Overfladebehandling udfører vi sandblæsning af større og mindre stålkonstruktioner. Vores lokale samt håndteringsgrej sikrer, at vi kan sandblæse stålkonstruktioner, maskiner, trapper, tanke m.m. Sandblæserhallen, der måler B5 m x H4 m x L33 m, ligger op ad malerhallen, så emnerne ikke bliver kontamineret, inden viderebehandling. Som blæsemiddel anvender vi stålsand, der genanvendes i vores recirkulationsanlæg. Behandlingsgrader iht. specifikation og ISO 8503.

Overfladebehandling og lakering
Derudover udfører vi alle former for overfladebehandling af emner til industrien og byggeriet. I samarbejde med vores leverandør af maling har vi udarbejdet standardbeskrivelse af systemer til forbrug for alle typer opgaver. Vi har også standardsystemer på emner, som er galvaniseret inden viderebehandling hos os - med den valgte overfladebehandling set i relation til korrosionsklasse og farvevalg.

Vi tilbyder også overfladebehandling og lakering til finere brug, fx trapper, der skal spartles og slibes inden lakering, samt brandmaling i alle kategorier. Alt malerarbejde udføres i indendørs kabiner under kontrollerede forhold, så kvaliteten altid er i top. Vi kan levere Topcoat i alle farver baseret på RAL eller NCSI. Vores to malerhaller måler hhv. B6 m x H3,5 m x L27 m og B6 m x H4,5 m x L36 m.
Udbyder
Hauge Gruppen
Bladstrupvej 9B
5270 Odense N
Danmark

Simon Lykke
Telefon: +45 20912606
Fax: +45 66188191


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.397