23948sdkhjf

Få det bedste ud af din ejendomsinvestering

Tilbydes
Udløber
21. februar 2021

Vi tilbyder en bred vifte af services til ejere og investorer i fast ejendom. Vores mangeårige erfaring er din garanti for, at vi kender markedet for investeringsejendomme både lokalt og på landsplan gennem vores afdelinger i København, Aarhus, Odense, Vejle og Aalborg. Som en del af en globale organisation har vi desuden opbygget tætte relationer til både danske og udenlandske virksomheder samt private, professionelle og institutionelle investorer. Vores netværk er dermed en solid base i forbindelse med afsøgningen af potentielle købere til din investeringsejendom.

Ved køb og salg af ejendomsinvesteringer handler det især om at vurdere, identificere og rådgive omkring velegnede investeringsmuligheder, så vores kunder sikres en værdiforøgelse på sigt. Vi foretager derfor en grundig undersøgelse af markedet for at finde den investering, der matcher din risikoprofil og afkastkrav.

Vi arbejder på tværs af sektorer med en indgående viden inden for kontor-, retail-, industri-, logistik-, hotel-, boligejendomme og erhvervsgrunde.
Udbyder
Colliers International Danmark A/S
Søren Frichs Vej 38 A
8230 Åbyhøj
Danmark

Thomas Lauridsen
Telefon: +45 70230020


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.125