23948sdkhjf

Byggeplads-sikkerhed

Tilbydes
Udløber
31. maj 2023

Byggeplads-sikkerhed
Udviklingen af tyveri og hærværk på de danske byggepladser går desværre i den forkerte retning . Man ser flere og flere større tyverier fra pladser hvor alt fra værktøj til store maskiner bliver stjålet. Tendensen viser at det gælder både i dagtimerne som i nattetimerne. Det koster penge - mange penge. Ikke blot for anskaffelse af nyt værktøj og maskiner men også grundet forsiknkelse af færdiggørelse af byggeriet. 

Hvad kan man gøre for at minimere risikoen for tyveri og dermed tab – læs med her:

Optimering af sikkerheden på den enkelte byggeplads kan opnås igennem implemtering af forskellige tiltag. Det kan både være store og små tiltag der kan gøre en stor forskel i det lange løb. Tiltag som på længere sigt kan være en rentabel investering og giver et bedre resultat på bundlinjen.

Af tiltag kan der blandt andets nævnes:

·         Portvagt

·         Byggepladsvagt / Runderingsvagt

·         Dagvagt / nattevagt

·         Teknisk perimeter sikring

·         Byggepladsovervågning

·         Bookingsystem for køretøjer

·         Hegn

·         Mm.

Implementeringen af tiltag varier i takt med størrelse af plads og behov. Derfor skræddersyr vi altid en sikkerhedsløsning til hver enkelt kunde. Dette gøres igennem tæt kommunikation mellem de forskellige parter og på denne måde er vi sikret af vi kan udarbejde en løsning der passer 100 % til den enkelte kunde.

Kontakt os
Hos Abexa har vi mange års erfaring indenfor byggepladssikkerhed. Både for mindre og større byggepladser. Er du interesseret i at høre hvad vi kan gøre for at optimerer sikkerheden? Så kontakt os på info@abexa.dk eller på telefon 20 85 44 15. Vi ser frem til en uforpligtende samtale.
Udbyder
Abexa ApS

Abexa ApS
Tingvej 34
8543 Hornslet
Danmark

Telefon: +45 20854415


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.172