23948sdkhjf

Lundhilds tegnestue - til både store og små opgaver

Tilbydes
Udløber
16. marts 2021

Lundhilds tegnestue er en lille tegnestue med et stort fokus på kvalitet i byggeriet såvel som i samspillet med bygherre og øvrige samarbejdspartnere. Vi arbejder bredt inden for faget med opgaver helt fra ombygning af mindre privatboliger til store nybyggede erhvervsprojekter.

Med udgangspunkt i bygningskunst arbejder vi med at kombinere den praktiske brug samt det sociale samvær i boligen. På Lundhilds tegnestue mener vi, at hvert rum fortjener opmærksomhed, og har potentiale til en særlig oplevelse, hvis opgaven løses med en kreativ indsigt samt respekt for konteksten. Vores redskaber er både traditionelle medier som skitser, håndtegninger og modeller samt digitale medier til animation og visualisering.

Tegnestuens kvalifikationer og kompetencer dækker både praktiske og konceptuelle opgaver med en særlig force inden for æstetik, lys og funktionalisme.

Vi prioriterer et tæt samarbejde med de faglige kompetencer, der indgår undervejs i processen. Vi er med bygherre hele vejen fra første møde til projektet står klar til indflytning.

Lundhilds tegnestue har base i Horsens Centrum. Den dynamiske tegnestue blev etableret i 2004, og har siden gjort boligdrømme til virkelighed for mange mennesker.

Vores vision og værdier
På Lundhilds tegnestue er det vores vigtigste ambition at gøre boligdrømme til virkelighed for vores kunder. Vores målsætning er at skabe optimale rammer for menneskelig aktivitet. Boligen danner rammen om vores liv, og derfor er det afgørende, at de valg vi træffer, når vi bygger et hus, stemmer overens med de drømme og forventninger, bygherre har til resultatet.

Samarbejde er en af vores vigtigste værdier. Når du skal vælge en arkitekt til dit projekt, er tilliden og kemien afgørende. Fagligheden skal være i orden, kreativiteten skal blomstre, og det færdige resultat skal skabe værdi for dig. Vi tror på, at dialog skaber tillid, og at tillid skaber værdi.

Se Lundhilds tegnestue her.
Udbyder
Lundhild ApS
Vitus Berings Plads 1, 1.
8700 Horsens
Danmark

Steen Bjørn Lundhild
Telefon: +45 44490054


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.125