23948sdkhjf

Enemærke & Petersen renovering

Tilbydes
Udløber
15. oktober 2021

Enemærke & Petersen har i den sidste årrække udført nogle af Danmarks største og mest komplekse renoveringsopgaver i især almene boligområder. Vi er eksperter i at renovere beboede ejendomme og institutioner og styre de omkringliggende processer, der er nødvendige, for at beboere og brugere kan få en hverdag til at fungere indtil deres hjem eller arbejdsplads er færdigrenoveret.

Dialogen sikrer processen
Renovering kræver andre kompetencer end nybyggeri. Det er mere uforudsigeligt og stiller krav til fleksibilitet og kreativitet. Forudsætningen for at få det til at lykkes er konstruktivt samarbejde og dialog mellem alle involverede parter. Vi har mange års erfaring med i bagagen fra alle typer projekter: Indvendige og udvendige renoveringer, byfornyelse, kvarterløft og helt basale renoveringsprojekter.

Konstruktivt samarbejde
I vores byggeprojekter er vi meget fokuserede på at indgå i et konstruktivt samarbejde, være innovative og finde gode løsninger. At bygge og renovere handler ikke kun om byggeteknik, materialer og håndværkere – det handler lige så meget om processen og interaktionen med omgivelserne, og gode idéer kommer ikke af sig selv, de opstår i samarbejdet og dialogen.

Beboerne i centrum
Vi prøver i tilrettelæggelsen af byggeprocessen at sikre, at beboerne oplever så få gener som muligt. Det sker bl.a. ved at udarbejde en minutiøs proces-planlægning før byggestart og i byggeperioden sikre en rettidig varsling af omgivelserne.

Kontaktpersoner:

Rasmus Karkov

Relations- og markedschef - Sjælland og Fyn   22 57 38 09  rka@eogp.dk

 

Claus Kjøngerskov

Markedschef - Jylland   41 86 00 50  ckj@eogp.dk

 

Dan Jensen

Direktør - Aalborg   22 70 35 85   dje@eogp.dk
Udbyder
Enemærke & Petersen a/s

Enemærke & Petersen a/s
Ole Hansens Vej 1
4100 Ringsted
Danmark

Lasse Krøis
Telefon: +45 57617272


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.173