23948sdkhjf

BIM & Information Management

Tilbydes
Udløber
4. november 2021

Branchen er udfordret

Virksomheder i byggebranchen udfordres konstant med øgede krav fra bygningsejere om at levere mere detaljeret bygningsinformation fra projekt til projekt. Hvordan styrer og kvalitetssikrer du det indhold, der bruges til at levere forventninger og krav?

AjourCollab er et BIM Content Management System (CMS), der fungerer i hjertet af din virksomheds og projektets økosystem. AjourCollab maksimerer kvalitet, kontrol og værdien af dit digitale indhold.

AjourContent er din eneste sandhedskilde for alt BIM-indhold, der sikrer dine projektleverancer hver gang.

AjourObjects
AjourObjects er et Content Management System (CMS) til Revit. Her får du ét sted at tilgå og vedligeholde alle dine bygningsdelsdata. I AjourObjects genbruger - og søger - du i bygningsdelsinformationer som f.eks. objektnavn, u-værdi, brandegenskaber etc. Og vi undestøtter workflowet for arkitekten, ingeniøren og materialeproducenten.

AjourObjects erstatter den lokale stifinder og warehouse filer med en database i skyen. Du sikres ensartet data, som altid er tilgængelig og opdateret. I AjourObjects foregår søgningen på objekter direkte i Revit. Få fuld indsigt i, hvem og hvad, der bliver brugt af AjourObjects, og genbrug alle dine objekter på tværs af projekter - helt enkelt.

AjourCollab
Er en effektiv samarbejdsplatform, der blandt andet håndterer projektets IKT-krav, styrer bygningsdelsdata og sikrer hurtig udarbejdelse af tilbudslister

Den giver projektorganisationen mulighed for at administrere BIM-modellernes data og content helt enkelt. Få live indsigt og hold hele teamet opdateret på de nyeste informationer. Fordelene er bedre kvalitet samt hurtigt overblik over hele projektet for nye projektdeltagere. Du øger projektets effektivitet og reducerer den samlede risiko.

3D BIM/IFC viewer
Vi har tilføjet en BIM-viewer til AjourBox, som er gratis for alle Ajour-brugere. I vieweren kan du få vist 3D-modeller i vores web-interface, hvilket skaber overblik og mulighed for at kommunikere om design og bygbarhed i jeres projekter.

Det eneste du skal gøre, er at lægge en IFC-fil op på AjourBox, hvorefter du synkroniserer med BIM-vieweren. Få samlet alle fagmodellerne i samme visning, så er du altid sikret overblik i projekteringsforløbet samtidig med, at projektgranskningen gøres lettere for alle byggeriets aktører.

Få vist alle bygningsdele/objekter i træet til højre og se de data og egenskaber som bygningsdelen indeholder. Lav forskellige filtre på den grafiske visning for hurtigt at kunne finde frem til de ønskede visninger i modellen. 

Vieweren er tilgængelig på alle enheder og derfor altid lige ved hånden - om det er på tegnestuen eller på byggepladsen. 




Udbyder
Ajour System a/s

Ajour System a/s
Sanderumvej 16B
5250 Odense SV
Danmark

Thomas Holm
Telefon: +45 41 11 48 10


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.204