23948sdkhjf

Overfladebelægninger – en holdbar løsning

Tilbydes
Udløber
25. november 2045

Søger du en holdbar, pæn og økonomisk god løsning til vedligeholdelse af områder med meget trafik? Så kan DOB hjælpe dig – vi har et stort udvalg af overfladebelægninger.

Til glæde for alle
Hos DOB lægger vi vægt på at skabe løsninger, der er til glæde for alle. Vores overfladebelægninger bruges til vedligeholdelse af stort set alle typer veje, stier, pladser, indkørsler og andre områder, hvor der er meget færdsel. De kan anvendes på alle gængse underlag, for eksempel asfalt, stabilgrus og genbrugsasfalt, og udlægges i forskellige farver.

Der er flere formål med overfladebelægninger, idet de både skaber harmoni mellem forskellige områder, for eksempel mellem bymidte og rekreative områder, samt gør det nemmere at komme fra A-B.

Der findes også diverse belægningstyper og  bindemidler med forskellige tekniske og miljømæssige egenskaber. Hvilken type bindemiddel, der anvendes til den konkrete opgave, afhænger bl.a. af, hvor tung trafikken er, hvilken tilstand underlaget er i, og hvilke omgivelser belægningen skal passe til.

Se mere om overfladebelægninger.
Udbyder
Dansk Overfladebelægning

Dansk Overfladebelægning
Rugårdsvej 206
5464 Brenderup Fyn
Danmark

Finn Jensen
Telefon: +45 40302533


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.188