23948sdkhjf

Har du brug for ekstra ressourcer til dokumentation af dine fiber og COAX projekter?

Tilbydes
Udløber
27. november 2023

Viktech er en af markedets mest fleksible samarbejdspartnere indenfor netdesign. Vi beskæftiger os med dokumentation og projektering af infrastruktur inden for fiber og COAX samt energi. Vi tager altid udgangspunkt i jeres behov, softwaresystemer og processer, hvorefter vi i tæt dialog skaber den optimale løsning.

Fleksibelt, kundetilpasset og 100% transparent samarbejde
Vores specialist team består primært af ingeniører, som både har specialistviden og bred teknisk erfaring. Som samarbejdspartner får du tilknyttet et fast team, som i tæt samarbejde med din virksomhed, sætter sig ind i jeres arbejdsgange, processer og systemer, for at levere et produkt som lever op til jeres kvaliteter og dokumentationskrav.

Vi hjælper med at analysere og definere de tekniske opgaver i din virksomhed, og overtager gerne helt eller delvist ansvaret for opgaverne. Et samarbejde indledes oftest med en workshop, hvor et udvalgt team af Viktech ingeniører arbejder 2-3 uger i jeres virksomhed, med henblik på at lære jeres systemer og processer og ikke mindst medarbejdere at kende
Udbyder
Viktech

Viktech
Runetoften 18
8210 Aarhus V
Danmark

Telefon: +45 70209043


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.157