23948sdkhjf

Café-opstart

Pr. styk DKK 7.000 ekskl. moms Tilbydes
Udløber
3. september 2022

Når du starter en café, er der mange ting man skal forholde sig til. Bl.a. koncept, indretning, maskiner, marketing og drift. Derfor vælger mange, at få en konsulent ind over, som kan hjælpe med at rådgive i processen. 

Cosina tilbyder en pakke til den lille café der vil sørge for det meste selv, f.eks. markedsundersøgelse, rentabilitetsanalyser, indretning, logo og menukort, men som har brug for hjælp til at indrette storkøkkennet med de rigtige maskiner, opmåle og tegne en flot diskløsning.

Prisen for dette er 7.000 kr. eksl. moms, og består af to planlagte møder, plus det løse med email og telefon undervejs.

Møde 1 - Rådgivning og sparring:

Her vil vi gerne høre om konceptet, dine visioner og dine mål med caféen. Vores konsulent stiller dig en masse spørgsmål, og du får råd til indretning, maskiner, koncept og det at være restauratør. Vores konsulent har mere end 20 års erfaring som kok og selvstændig restauratør. Mødet foregår hos os i Aarhus, eller i dine nye lokaler, hvor caféen skal være.

Møde 2 - Opmåling og tegninger:

Efter det første møde sender vi en specialist ud til dine nye lokaler. Han laver en professionel opmåling og får tegnet lokalet. Når vi har aftalt, hvilket inventar du vil have, bliver dette også tegnet ind og visualiseret i flotte 3D-skitser.

Se mere om rådgivning her.

 

 
Udbyder
Cosina ApS

Cosina ApS
Hermodsvej 18E
8230 Åbyhøj
Danmark

Mark Andersen
Telefon: +45 28158015


Se hjemmeside
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.156