23948sdkhjf

Netværk for HR-managers – virtuelt

Tilbydes
Udløber
6. oktober 2022

Arbejder du med HR på managerniveau i mellemstore og store virksomheder? Bliv en del af DI's virtuelle netværk for HR-managers og få faglig sparring og inspiration fra andre ligesindede.

Som HR-manager i en virksomhed står du ofte alene, når vigtige beslutninger skal træffes, samtidig med at du kontinuerligt skal udbygge dine faglige kompetencer og sikre ny viden. Derfor tilbyder Dansk Industri dette faglige netværk, hvor du virtuelt kan holde dig fagligt inspireret og opdateret.

Netværket er rettet mod dig, der savner et fagligt fællesskab, som kan holdes ved lige online. Du vil gerne inspireres fagligt og tage ved lære af andre ligesindede, men du ønsker også at spare tid, ved at netværksmøderne afholdes virtuelt.

Faglighed med dig i centrum
I netværksgruppen beskæftiger vi os med nutidens og fremtidens trends og tendenser for at bevare aktualiteten. Netværkets perspektiv er taktisk og strategisk og giver mulighed for sparring og erfaringsudveksling både på nationale og globale udfordringer. Cases og ekspertindlæg vil jævnligt indgå, med henblik på at kickstarte en debat, men fokus vil altid ligge på netværksmedlemmerne og deres egne erfaringer.

Temaer
Temaerne, der behandles i netværket, varierer og fastsættes af netværksmedlemmerne i tæt samarbejde med netværksfacilitatoren. Eksempler på temaer kan være hybridarbejde, distanceledelse, talentudvikling, diversitet og virksomhedskultur, MUS-samtaler og rekruttering samt onboarding.

Det får du

  • Lettilgængelig faglig sparring og inspiration fra andre ligesindede
  • Særligt indblik i, hvordan man griber HR an i andre virksomheder
  • Nem adgang til andres viden
  • Debat om netværkets temaer
  • En fortrolig digital platform, som gør det muligt for netværksmedlemmerne at sparre og kommunikere imellem møderne

Læs mere om netværket på DI's hjemmeside.
Udbyder
DI - Ledelse og Virksomhedsudvikling

DI - Ledelse og Virksomhedsudvikling
H.C. Andersens Boulevard 18
1553 København V
Danmark

Telefon: +45 3377 3377


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.218