23948sdkhjf

Nemt at handle med Carl Ras appen

Tilbydes
Udløber
7. oktober 2022

I appen kan du scanne stregkoder på en vare, bestille og bruge alle hjemmesidens funktioner.
Carl Ras-appen er udviklet til at gøre det nemt for vores kunder at handle, hvis de er på farten eller bare foretrækker at bruge mobiltelefonen. Den giver dig en nem og mobiloptimeret version af carl-ras.dk.

Adgang til funktionerne i Mit Carl Ras
Når du logger ind i appen, får du vist dine egne priser samt adgang til funktionerne i Mit Carl Ras. Her kan du blandt andet få overblik over alle dine fakturaer, se din saldoopgørelse, købe ind til flere byggepladser samtidig, administrere dine brugere af kontoen og oprette favoritvarer.  Loginnet er det samme, som du/I bruger her på siden.

Let at tjekke priser
Det skal være let for vores kunder at tjekke priser på en vare, uanset om du står med varen i hånden eller blot har en vare, du vil søge frem. Derfor er der på hver side i appen en Scan-knap. Når du trykker på den, åbner en scanner, så du med din mobiltelefons kamera kan scanne stregkoden på varen. Derefter åbnes produktsiden i appen, så du kan se prisen, men også finde andre informationer, såsom dimensioner og datablade.

Sådan kommer du i gang
1. Hent appen ’Carl Ras’ i App Store (iOS) eller Google Play (Android)

2. Åbn appen og log ind med den e-mailadresse og adgangskode, du bruger på carl-ras.dk.

Hvis du har glemt dit adgangskode, så vælg ”Glemt din adgangskode” for at opsætte en ny kode. Du vil modtage en bekræftelseskode på den e-mailadresse, du er tilmeldt med.
Udbyder
Carl Ras A/S

Carl Ras A/S
Mileparken 31
2730 Herlev
Danmark

Carl Ras Kundeservice
Telefon: +45 44845511


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.167