23948sdkhjf

Grønnere profil med papirisolering ​

Tilbydes
Udløber
26. januar 2023

Med fokus på at vælge den helt miljørigtige isoleringsløsning i opførelsen af nybyggeri og/eller efterisolering af ældre bygninger, tilbyder vi derfor vores kunder ”Thermofloc papirisolering”.  Det er netop kendt for at være det grønne produkt indenfor isolering.

Papirisoleringen er 100% borfri og helt igennem et grønt produkt, som består af 91,6% genbrugsaviser og 8,4% miljøvenlige mineralske komponenter. Det er en nem håndterlig, effektiv og billig løsning, som anvendes ved b.la. isolering af lyd, hulmur, tag og loft samt etageadskillelse og energioptimering.

Thermofloc er godkendt af Arbejdsstyrelsen og har en lang tradition for at tilgodese miljøhensyn. Thermofloc er b.la. det første og eneste isoleringsmateriale, produceret af genbrugsaviser, der har modtaget Natureplus’ miljøcertifikat - se godkendelsesdokumenter på Thermofloc produkterne.  Læs mere her.​

Opnå store besparelser

Termofloc er en nem håndterlig, effektiv og billig løsning, som anvendes ved bl.a. isolering af lyd, hulmur, tag og loft samt etageadskillelse og energioptimering.  Med en isoleringsløsning i opførelsen af nybyggeri og/eller efterisolering af ældre bygninger kan der sparres mange penge med ”Thermofloc papirisolering”. Ved en simpel efterisoleringer af loft og hulmur kan bygningens/boligens energimærke hurtigt rykkes i en positiv retning, og varmeforbrug samt varmeudgifter nedbringes. 

​Kontakt os for at høre mere om den miljøvenlige isoleringsløsning - klik her. ​Du får altid besøg af uddannede håndværkere, som har stor erfaring med isolering og energibesparelser - både i teori og praksis.  Du kan læse mere om papirisolering her.​

– husk håndværkerfradraget.
Udbyder
Bytømreren A/S

Bytømreren A/S
Graham Bells Vej 10
8200 Aarhus N
Danmark

Telefon: +45 86133811


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.188