23948sdkhjf

Forsikringsskader

Tilbydes
Udløber
26. januar 2024

Hos ​Bytømreren A/S har vi en forsikringsafdeling, der varetager alle typer af forsikringsskader for en lang række danske forsikringsselskaber.

Forsikringsskader kan dække over alt fra et ødelagt tag i forbindelse med en storm til mindre skader som afbrækket dørkarm efter et indbrud eller ødelagt trægulv efter en vandskade. Uanset hvor kompleks eller simpel skaden er, rykker vores forsikringsafdeling hurtigt ud og tager hånd om problemet.

Vi står for det hele
Processen med en forsikringsskade foregår typisk ved, at vi rekvireres via forsikringsselskabet, hvorefter vi tager kontakt til kunden for besigtigelse af skadesomfang samt taksering af skaden med efterfølgende rapport og billeddokumentation.

Ønsker kunden derefter, at vi står for udbedring af skaden, sørger vi for at behandle skaden fra start til slut. Det betyder, at vi står for at udføre alt tømrerarbejdet, og kræver skaden udbedring af andre faggrupper f.eks. maler, murer, VVS’er eller anden underleverandør, har vi faste samarbejdspartnere, vi anvender.

Vi sørger naturligvis for koordineringen mellem de forskellige faggrupper, ligesom vi varetager udarbejdelse af rapporter, dokumenter og kommunikation med forsikringstager og eventuelle leverandører. Og så sørger vi naturligvis for, at alt bliver udført i forhold til kundens ønsker og krav.​

Troværdig samarbejdspartner
​BYTØMREREN A/S er en kompetent og troværdig samarbejdspartner inden for forsikringsskader. Vores forsikringsafdeling har stor erfaring med sagerne, og vi forstår vigtigheden af det gode håndværk og i at give kunden en god behandling.

Du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon 86 13 38 11 for yderligere information og en hurtig og effektiv taksering af en forsikringsskade.
Udbyder
Bytømreren A/S

Bytømreren A/S
Graham Bells Vej 10
8200 Aarhus N
Danmark

Telefon: +45 86133811


Se hjemmeside
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.187