23948sdkhjf

Trådvarer og bukning

Tilbydes
Udløber
29. februar 2024

Trådbukning er FK Trådindustris kernekompetence og hjertebarn, og du finder vores trådvarer i brancher så forskellige som møbelproduktion og maskinindustri.

Vore kompetencer inden for trådvarer og trådbukning er brede. Flere højteknologiske CNC-maskiner betjenes af vores dygtige og erfarne operatører, der ikke er tilfredse, før kvaliteten er høj og præcisionen stor.

Gennem årene har vi opbygget erfaring med stort set alle typer trådbukning og alle processer fra skitse til færdigt produkt. Allerede i udviklingsfasen bidrager vi med viden og praktik, så trådvare produktet kan masseproduceres effektivt uden at gå på kompromis med designet. Hvis vi kan se, at tråden kan bukkes smartere og billigere med små ændringer, så siger vi til. Trådvare produktet afleveres i den færdighedsgrad, der passer ind i dit videre forløb – lige fra rå jern på paller med henblik på videre forarbejdning til et malet og færdigpakket produkt mærket med stregkoder. Vi bukker løsningen, så den passer til dig.

TRÅD:
BUKKERADIUS:
REJFNING:
MATERIALER:

Ø 3-16 mm
Radius 3 og opefter
Ø 5-16 mm
Vi lagerfører blanktrukket, rustfri, syrefast og galvaniseret tråd, og vi arbejder gerne med andre materialer efter forespørgsel.

Læs mere om trådvarer og bukning her.
Udbyder
FK Trådindustri ApS

FK Trådindustri ApS
Industrikrogen 7
7200 Grindsted
Danmark

Henrik Buch
Telefon: +45 75348466
Fax: +45 75348495

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.141