23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Renovering

Udløber
17. februar 2029

I Adserballe & Knudsen har vi gennemført en lang række store helhedsplaner for de almene boligselskaber, og vi betragter disciplinen som en kerneydelse i virksomheden.

Vores mangeårige erfaring i almensektoren har givet os en dyb forståelse for de problemstillinger, der knytter sig til at arbejde i de til tider bevaringsværdige men altid nedslidte boligafdelinger. Projekterne varer ofte over flere år og er indgribende i beboernes hverdag, og derfor spiller beboerinddragelsen altid en central rolle i både planlægning og udførelse.

Der er ikke to sager, der er ens, og det kræver en sammenhængende indsats, når udfordringerne – og overraskelserne bag facaderne og under lofterne – skal håndteres. Derfor sammensætter vi altid et hold, der kan skabe en balance mellem alle delelementerne: Beboerhensyn, logistik, tid, økonomi, arbejdsmiljø, bygbarhed og samarbejdsklima.

Vi investerer meget i det interne samarbejde i projektorganisationen, da vi tror på, at tillid er fundamentalt for gode projekter. Vi afholder indledende værdi-workshops, som vi følger op på igennem hele byggesagen, så vi sikrer, at det samlede hold lever op til de indbyrdes aftaler.

Adserballe & Knudsen A/S
Ryttermarken 6
3520 Farum
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29919089
P nummer: 1012607772

Kontaktperson

Jakob Kock
Udviklingschef
+45 22261966 jk@aogk.dk

Send til en kollega

0.062