23948sdkhjf

Restaurering af erhverv og ældre ejendomme

Tilbydes
Udløber
28. marts 2023

Som en virksomhed, der har eksisteret i over 100 år, forstår Mogens V. Zeltner A/S den værdi og omhu der ligger i at bevare ældre bygninger. Derfor har vi specialiseret os i restaurering af fredede og bevaringsværdige bygninger.

Når vi udskifter, er det altid med respekt for det gamle. Vi bevarer så meget af det gamle som muligt med nænsom hånd.

Desuden er vi bekendt med anvisningerne fra Center for Bygningsbevaring i Raadvad , som har udformet en række specifikationer for, hvordan man restaurerer gamle bygninger.

 Din restaurering bliver aldrig for avanceret
Intet er for avanceret til, at du kan kontakte os med din opgave. Vi har stor erfaring inden for restaurering af ældre og fredede ejendomme.

Vi har taget teknologien til os, og bruger den i vores arbejde. Det er både en fordel for dig som kunde og for vores medarbejdere, hvis arbejdsgange er blevet opdateret til tiden.

En kvalitetsfuld restaurering kræver dygtige og dedikerede medarbejdere
De store investeringer i den teknologiske hjælp, sætter os i stand til at påtage os store opgaver, der kræver ekspertise og præcision.

Men selv om vi har udstyret i orden, så gør en medarbejderstab med evnerne i orden hele forskellen. Maskiner kan aldrig erstatte talent, og vores team er sammensat af tømrere med unikke kompetencer.

Vi har altså alle forudsætninger for at levere et stykke arbejde, der emmer af kvalitet, professionelt håndelag og stor omhu. Sæt os gerne på en prøve. Vi tager selv de største udfordringer op, og går til arbejdet med omtanke og tålmodighed.

Læs mere her: https://www.mvz.dk/restaurering
Udbyder
Mogens V. Zeltner A/S

Mogens V. Zeltner A/S
Rugmarken 14
3520 Farum
Danmark

Tomas Zeltner
Telefon: +45 44950744


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.156