23948sdkhjf

Hovedentreprise

Tilbydes
Udløber
28. marts 2023

Med unik viden, uddannelse og stor erfaring, er vi klar til din opgave inden for hovedentreprise.

Vi vil meget gerne være tovholder på en hovedentreprise opgave. Vi elsker at blive udfordret, og jo mere vanskeligt, anderledes, teknisk eller avanceret desto bedre.

Vores medarbejdere besidder unik viden, uddannelse og erfaring inden for mange forskellige områder, der er en fordel, når man kaster sig ud i store byggeprojekter. Brug vores kompetencer til dit næste projekt.

Hovedentreprise med netværket i orden
Foruden et stærkt team af tømrere og snedkere, så har vi gennem tiden opbygget et stærkt netværk, som vi kan trække på, når vi skal stå i spidsen for en opgave inden for hovedentreprise.

Dette er en fordel for dig som kunde, da de fælles rutiner, som vi gennem tiden har opbygget med vores underentreprenører, gør vores arbejde yderligere effektiviseret og gnidningsløst.

 Materiel til enhver lejlighed
Hos Mogens V. Zeltner A/S følger vi med udviklingen, og har valgt at få hjælp fra teknologien, så vi kan sige ja til flere af de store og tunge opgaver.
Derfor har vi investeret i materiel, der skal løfte arbejdsbyrden hos vores medarbejdere og gøre processen lettere.

Vi har hovedet med, når vi udfører hovedentreprise
Vi står for kvalitet, viden og erfaring, når vi påtager os en arbejdsopgave, og specielt i store projekter, som vi udfører hovedentreprise på, er erfaring og overblik vigtige egenskaber at besidde.

Dertil kommer, at vi i alt hvad vi gør har øje for detaljen og udfører arbejdet med præcision og omhu. De samme kriterier og værdier vælger vi vores underentreprenører ud fra, når vi skal hyre eksterne virksomheder ind til opgaven.

Læs mere her: https://www.mvz.dk/hovedentreprise
Udbyder
Mogens V. Zeltner A/S

Mogens V. Zeltner A/S
Rugmarken 14
3520 Farum
Danmark

Tomas Zeltner
Telefon: +45 44950744


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.207