23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Forsikringsentreprise- Vi udbedrer og forebygger alle slags skader

Udløber
7. april 2029

Vi sørger for hele udbedringen fra eventuel flytning og opbevaring, koordinering af indsatsen til den endelige reetablering indenfor alle former for bygningsskader og altid med optimale byggetekniske løsninger. Og vi tager alle opgaver lige alvorligt – fra en stav i et gulv, der skal skiftes til et helt hus, der skal genopbygges.

Vandskader
Vand kan være årsag til omfangsrige ødelæggelser uafhængig af, om det drejer sig om skader, der skyldes skybrud eller skader på vand-, varme-, eller kloakrør. Både professionel affugtning og en hurtig indsats er helt central, ligesom de efterfølgende konsekvenser skal begrænses, så man undgår en senere forekomst af bygnings- og skimmelsvampe.

 Skimmelsanering og insektangreb
Vi håndterer alle former for bygnings- og skimmelsvamp både grundet vandskade, samt uhensigtsmæssige konstruktioner og ventilationsforhold. Vores bygningskonsulenter er uddannede til at komme med forslag til bygningsændringer, så skimmelsvamp fremadrettet kan forebygges.​ Er bygningen plaget af borebiller, murbier og husbukke finder vi skaderne, kradser ud, imprægnerer og fuger på ny, ligesom vi udskifter træværk, når det er nødvendigt. 

Brandskader
Vi bistår ved små brandskader som eksempelvis på gulvet ved brændeovnen, i køkkenet eller komfuret med reparationer. ​Og sørger naturligvis også for at fjerne eventuelle lugtgener. Ved større brandskader kommer vi med forslag til udbedring og projektering af løsninger til genopførelse samt opstilling af pavilloner til midlertidig ophold og beboelse. ​

Wolff Svendsen A/S
Industrivænget 36-38
3400 Hillerød
Hillerød Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25332601
P nummer: 1007571905

Kontaktperson

Christian Emil Thøgersen
Tilbudschef
cet@wolff-svendsen.dk

Send til en kollega

0.064