23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Snerydning og glatførebekæmpelse tilbydes

Udløber
14. oktober 2023

Når vinteren melder sin ankomst, er det vigtigt at have styr på snerydning og glatførebekæmpelse. Hvert år er sne- og isglatte fortove, stier, trapper og parkeringsarealer årsag til mange ulykker, som let kunne være undgået.

Vi sørger for det hele
Med en aftale om vintertjeneste hos os behøver I ikke at bekymre jer om vejrudsigter og tilkald af personale midt om natten. Vi sørger således ikke kun for snerydning og saltning, men varetager også alle administrative opgaver knyttet til aftalen.

Vores vintervagt følger løbende med i både DMIs og Vejdirektoratets prognoser og sørger for, at vores medarbejdere rykker ud, når temperaturen eller sneen falder. Vi rydder, salter og gruser naturligvis kun, når behovet er til stede – hvilket er til gavn for både jeres pengepung og miljøet.

Vi holder, hvad vi lover
Hos Dan Jord har vi mange års erfaring med udførelse af vintertjeneste for boligforeninger, grundejerforeninger, offentlige institutioner og private virksomheder. Vores medarbejdere har derfor stor erfaring med både snerydning og glatførebekæmpelse. Dette er jeres garanti for, at alle arealer ryddes effektivt og til den aftalte tid.

Dan Jord har en stor, moderne maskinpark, som omfatter alt nødvendigt materiel til en effektiv udførelse af såvel snerydning som glatførebekæmpelse. Vi indkøber udelukkende driftssikkert og robust materiel, som efterses regelmæssigt på vort eget værksted. Risikoen for nedbrud er derfor minimal – skulle uheldet alligevel være ude, sørger vi naturligvis for at indsætte det fornødne erstatningsmateriel hurtigst muligt.

Danjord A/S
Viengevej 8
8240 Risskov
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK77252614
P nummer: 1002515291

Kontaktperson

KLA
Kasper Lund Andersen
kasper@danjord.dk

Send til en kollega

0.078