23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Diamantskæring på Sjælland og Fyn

Udløber
13. marts 2024

Professionel diamantskæring på Sjælland finder man hos Per´s Diamantboring ApS. Her er høj service og kvalitet en selvfølgelighed. Vi hjælper gerne med at føre kundens ønsker ud i livet.

MODERNE UDSTYR TIL DIAMANTSKÆRING AF VÆGGE

Vi er vant til de fleste opgaver og med vores udstyr og værktøj kan vi skære igennem selv de stærkeste materialer. Med vægsave kan vi skære huller til vinduer, døre, porte, ventilation samt nedskæring af hele vægge.

Uanset om opgaven er lille eller stor, simpel eller kompliceret, så kan du regne med at vi kan løse den for dig.

Vi udfører blandt andet diamantskæring i materialer som:

  • Granit
  • Murværk 
  • Beton
  • Jernbeton

 

PROFESSIONEL DIAMANTSKÆRING PÅ SJÆLLAND OG FYN

Ved at benytte sig af professionel diamantskæring gennem Per´s Diamantboring ApS, kan man være sikker på en særdeles høj kvalitet. Vores diamantskæring på både Sjælland og Fyn bliver altid udført med professionelt skæreværktøj og af særdeles kompetente fagfolk. Værktøjet som benyttes ved metoden i vægge er vægsave, som kan skære op til 67 cm i dybden, og igennem alle materialer og så kører vi på både Sjælland og Fyn.

DIAMANTSKÆRING MED PRÆCISION OG KVALITET IFT. GULVE
Hos Per’s Diamantboring kan du altid forvente, at skærings- og boringsarbejde udføres i høj kvalitet af dygtige, professionelle fagfolk. Vi sætter en stor ære i at løse enhver arbejdsopgave til perfektion – og vi stræber udelukkende efter at have tilfredse kunder. Vi skærer og borer med stor præcision og kan skærer i gulve ned til en dybde på 53 cm.

Har du brug for mere information omkring hvorvidt du kan gøre brug af vores services? Så kontakt os i dag og få et tilbud. Ring på +45 70 27 33 30

Udover en professionel væg- og gulvskæring kan Per´s Diamantboring ApS også tilbyde diamantboring, som er ideel til udboring af ventilationshuller i badeværelser eller til udtag ved brændeovnen.

Se også vores andre services såsom wireskæring her på hjemmesiden.

Læs handelsbetingelser vedr. diamantskæring her

Pers Diamantboring ApS
Virkelyst 2
4420 Regstrup
Holbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK18778785
P nummer: 1003558899

Kontaktperson

PK
Per Kristensen
Direktør
per@psd.dk

Send til en kollega

0.078