23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Din hjælp til Diamantskæring Næstved & Slagelse

Udløber
13. marts 2024

Med erfaring siden 1989 er vi den perfekte samarbejdspartner ved diamantskæring i Slagelse, Næstved eller omegn. Vores kompetente medarbejdere sikrer dig høj service og kvalitet i top. Vi ved, at perfektion er en nødvendighed inden for diamantskæringer og sørger selvfølgelig for et tilfredsstillende resultat hver gang.

Ved at benytte os til din diamantskæring i Næstved, Slagelse eller omegn er du sikret professionelle specialister og moderne udstyr. Vores skæreværktøj kan skære op til 67 cm i dybden ved vægge og 53 cm i dybden ved gulve. Derudover skærer vores udstyr i alle materialer. Tøv endelig ikke med at kontakte os ved spørgsmål eller hvis du ønsker akut service. Vi tilbyder dag til dag udrykning.

MODERNE UDSTYR OG PROFESSIONELLE FAGFOLK
En diamantskæring kræver ofte stor ekspertise og know-how omkring materialer, vinkler, mål og meget mere. Hvis du ønsker et resultat, der er perfekt, som ikke skaber sætninger og skader senere hen, så kontakt os. Vi ved, hvordan enhver opgave skal udføres korrekt, og vores erfaring er din garanti for de rette løsninger, uanset hvilken situation der opstår.

Vores professionelle udstyr sikrer præcision og lige skæringer helt ned til mindste detalje. Vi ønsker udelukkende tilfredse kunder og udfører derfor enhver opgave med koncentration og rette beregninger.

KONTAKT OS FOR DIAMANTSKÆRING I SLAGELSE, NÆSTVED OG OMEGN
Vi rykker hurtigt ud ved både store og små projekter for private og erhverv. Tøv ikke med at kontakte os omkring din opgave, så sørger vi for korrekt håndtering og professionel service. Vi er det sikre valg af håndværker til diamantskæringer og kan klare alle opgaver, både horisontale og vertikale i gulve og vægge.

Kontakt os hvis du ønsker skæringer til vinduer, porte, døre eller lignende, så udfører vi det uanset materialet.

Pers Diamantboring ApS

Pers Diamantboring ApS
Virkelyst 2
4420 Regstrup
Holbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK18778785
P nummer: 1003558899

Kontaktperson

PK
Per Kristensen
Direktør
per@psd.dk

Send til en kollega

0.079