23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Diamantboring Sjælland og Fyn

Udløber
13. marts 2024

Professionel diamantboring på Sjælland og Fyn finder man hos Per’s Diamantboring ApS.

Her er høj service og kvalitet en selvfølgelighed og vi hjælper gerne med at føre kundens ønsker ud i livet. Vi kan tilbyde boring fra Ø 8-1200 mm. og kan bore huller både horisontalt og vertikalt samt smigboring i alle vinkler, også op under lofter mv.

Ved at benytte sig af professionel boring gennem os, kan man være sikker på en særdeles høj kvalitet. Arbejdet bliver lavet med professionelt værktøj, kompetente håndværkere og på præcist det tidspunkt kunden ønsker det. Så ønsker du en professionel boring er Per’s Diamantboring på Sjælland og Fyn det helt rigtige sted at henvende sig.

PROFESSIONEL DIAMANTBORING PÅ SJÆLLAND OG FYN – UDFØRT AF FAGFOLK
Vi har mange års erfaring med diamantboring på både Sjælland og Fyn. Vi borer huller i alle størrelser størrelser, hvilket gør os til eksperter inden for feltet. Uanset hvilken type af boring du har brug for, er vi derfor den rigtige samarbejdspartner for dig. Opgaver indenfor boring kan kræve mange forskellige løsninger, og det er vigtigt, at det rigtige værktøj anvendes. Hos os har vi den nødvendige know-how omkring hvilke værktøjer der skal bruges til de forskellige boringer. På denne måde sikrer vores dygtige fagfolk altid et professionelt udført arbejde i højeste kvalitet.

HVAD ER DIAMANTBORING?
En diamantboring er en boring foretaget gennem gulv, væg eller loft. Dette kræver præcision, idet boringerne oftest anvendes, når der skal bores huller til ledninger, ventilation, rør- og kabelføringer, med mere. Diamanterne til boret er kunstigt fremstillet, men har styrke som en ægte diamant og vi kan således skære igennem alle materialer. 

Vi udfører blandt andet boring i materialer såsom:

  • Granit
  • Murværk 
  • Beton
  • Jernbeton

Uanset om det er horisontal og vertikal boring klarer vi både små og store opgaver.

Udover professionel boring kan vi også tilbyde diamantskæring, som er velegnet til udskæring af døre og vinduer.

KONTAKT OS OG MODTAG ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ DIAMANTBORING!
Kontakt os i dag og få et tilbud. Ring på +45 70 27 33 30

Pers Diamantboring ApS
Virkelyst 2
4420 Regstrup
Holbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK18778785
P nummer: 1003558899

Kontaktperson

PK
Per Kristensen
Direktør
per@psd.dk

Send til en kollega

0.078